ekko oynayan top lane ben hiç görmedim diamond eloda ama gerçekten şuan junglenin en güçlüsüEkko çok güçlü kendinden 4 level fazla olan birini w su sayesinde kesiyor
Baştıkta sadece top Lane yazmıyor kankaekko oynayan top lane ben hiç görmedim diamond eloda ama gerçekten şuan junglenin en güçlüsü
4 lvl fark varken kesmesi imkansiz bu arada karşı oyuncu kör değilse tabiEkko çok güçlü kendinden 4 level fazla olan birini w su sayesinde kesiyor
Kesiyor w SÜ Stan attıgı için adam 2 kere pasif vuruyor sana4 lvl fark varken kesmesi imkansiz bu arada karşı oyuncu kör değilse tabi
Aynen öyle afkyı bile zor keser 4 lvl farkla4 lvl fark varken kesmesi imkansiz bu arada karşı oyuncu kör değilse tabi
2 kere pasifini vurması için 5 saniye beklemesi lazım nasıl 2 kere vuruyor w dayken adamKesiyor w SÜ Stan attıgı için adam 2 kere pasif vuruyor sana
Q 2 kere vuruyor sadece 4 AA yapıyor adam e side var2 kere pasifini vurması için 5 saniye beklemesi lazım nasıl 2 kere vuruyor w dayken adam
4 AA yapması çok ta önemli değil ekko pasifi sayesinde hasar çıkaran bir hero, lvl farkı eşyadan daha önemlidir bana göre.Q 2 kere vuruyor sadece 4 AA yapıyor adam e side var
kardeşim bi tık abartmış gibisi 4 level farkla sup herosunu bile zor kesersinQ 2 kere vuruyor sadece 4 AA yapıyor adam e side var
4 AA yapmasını sürenin kısalıgından dolayı anlattım bende öyle söylüyorum sana sen beni tam anlamadın sanırım aramızda 4 level olmasına rağmen adam beni w ye sıkıntırarak kesebiliyor 2 kere pasif vuruyor diyorum4 AA yapması çok ta önemli değil ekko pasifi sayesinde hasar çıkaran bir hero, lvl farkı eşyadan daha önemlidir bana göre.
Keşke abartsamkardeşim bi tık abartmış gibisi 4 level farkla sup herosunu bile zor kesersin
oynadğın hero kağıttan felan herhalde4 AA yapmasını sürenin kısalıgından dolayı anlattım bende öyle söylüyorum sana sen beni tam anlamadın sanırım aramızda 4 level olmasına rağmen adam beni w ye sıkıntırarak kesebiliyor 2 kere pasif vuruyor diyorum
Post automatically merged:
Keşke abartsam
Ashe oynuyordum o maçtaoynadğın hero kağıttan felan herhalde
4 level fark harbiden çok fazlakardeşim bi tık abartmış gibisi 4 level farkla sup herosunu bile zor kesersin
Oldu tabiki her metada yazarsanız bir çok kişiyede faydalı olabilir. Tekrar teşekkürlerFAYDALI OLDUYSA NE MUTLU BİZE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?