Metin 2 ye yeni başladım öneri bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Selam ben Metin 2 ye yeni başlamış bi oyuncuyum ve az bi bilgim var bazı videolar izledim fakat biraz eski bu yüzden bazı sorularım olacak.
Öncelikli sorum Metin 2 ye hangi server da başlamalıyım videolardan izlediğim kadarıyla adamlar kalabalık serverlarda yerden eşya toplayıp satmakla milyonlarca para elde ediyor şimdi böyle bi server varmı varsa da hangisi bu sanırım en önemli soru.
Bu tarz bildiğiniz bi server varsa yardımcı olursanız sevinirim .
İkinci olarak oyuna başladığımda öncelikli olarak ne yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim .

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
knk şimdilik çok bilmiyosan video izlemeye devam et dolu sunculara gir milelten item iste verirler zaten ve bedensel savaşçı çıkmanı öneririm

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum öncelikli olarak yapacağın itemlerine dikkat et derim
kendine vs'lik ve kasılmalık 2 farklı çeşitte item dizmelisin
saltanat mt2'yi öneririm sana hem kalabalık hem de oyun içi pazarı çok geniş

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
eğer tr oynuyorsan sana verebilecegim tek tavsiye hile kullanarak oyna oyun tamamen p2w üzerine kurulu 0dan başlayarak bir şeyler elde etmen çok zor

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
oyun çok karışık değil ama bilgi ve farm üzerine dostum. zaten oyun başı silah veriliyor bazı savunmalar belirli maplarda dayanıklılık verir. Oyun genelde p2w üzerinedir. Yada çok fazla emek.

Ⓒⓐⓡⓟⓔⓓⓘⓔⓜ
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
özellikle set dizimi kolay bişey değil sana tavsiyem ilk önce bol bol video izle demek istediklerimizi anlayacaksın ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...