metin2 de sıkılmadan nasıl farm yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşlarınla discorddan sohbet ederek birlikte oynayacağın birisi yoksa yandan dizi yada film açman lazım. aralıksız 8 bölüm kurtlar vadisi izleyip farm yapmışlığım var :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
knk clıenti kucuk başlat yandan youtube aç video izle

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hasari yuksek karakter oyna simya felan tak o zaman çok zevkli olur metinleri delip geçersin

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hocam zevk işi kimi adam boş boş mob keserken bile eğlenir. arkada müzik açabilirsin ya da discorddan sohbet, podcast vs.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
farm yap kanka sıkılmazsın zaten sıkılırsan da aç arka planda müzik sonra devam ke xd

♥HarKesH♥
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben De oynuyordum Da Artık Pw2 Olmuş Pvpler Artık Boss Kesicen saat Bekletiyor Bu Sistemi Getirenlerin ... Neyse Ben Bıraktım Boss Kesmek Bana Eğlenceli Geliyordu Lakin Artık Onun Bile Zevkini Bırakmadılar...

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
2. monitörün varsa eğer aç yandan dizi film öyle takıl eğer yoksa aç hileyi kanka o amelelik eğlenceli ama değmez

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Hile son çare kral

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arka planda dizi aç en iyi o şekilde sıkılmadan farm yaparsin

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kanka vala ben oynadığım zamanlar ben şarkıyı açıp oynuyodum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadan aç arabada gaz pedal bak keyfine güzel bi orta emek sunucuda full metin kes

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam arkadan müzik açın yada ekranın yarısına film video koyun diğer yarısına oyuınu koyun öyle yapın farmı

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Tr serverini uzun süre önce bırakmış, haftalık açılan pvp sunucularında da çok nadiren birkaç gün oynayan biri olarak söyleyebilirim ki; hissettiğin şeyi çok iyi anlıyorum. Sıkılmanın sebeplerinden biri muhtemelen bireysel bir oyuncu olman. Hatta direkt kendimden örnek vereyim. Ben hayatımda sadece bir kez loncada bulundum ve 1 kez lonca savaşına katıldım. Discorddan henüz haberim bile yoktu ve o dönem raidcall ve teamspeak aktif olarak kullanılan iletişim platformlarıydı oyuncular arasında. O dönemden bu yana bireysel takılan bir oyuncuyum. Yer yer pvp serverlarına katıldım, yer yer TR serverini indirdim biraz oynayıp biraz hile kullandım sonrasında tekrar bıraktım, ve yine pvp oynadım. Bu süreçlerde de hep bireysel bir oyuncuydum. İçimden gelmiyor loncalara katılmak o ortamları kendime uygun görmüyorum. Zaten genel olarak kitleyi sağlıklı bir kitle olarak görmüyorum. Eğer yapabiliyorsan bireysellikten kurtul ya da kendine yeni seçimler yapma fırsatı ver yeni arayışlara gir. Zaten yaş almış biri olarak (27) artık bu bireysellik iyice kendini oyunlara ve hayata karşı depresif bir duruma soktu diyebilirim. Sadece birkaç oyuna sıkışıp kalmak, sosyal ve ekonomik olarak istenilen yerlere gelememe durumları maalesef oyun oynarken sıkılmaya hatta sorgulamaya kadar gidiyor. Bu süreci aşabileceğini sanmıyorum. Çok kez sıkıldığım oyunları pc üzerinden kaldırıp belli bir süre sonra tekrar yükledim. Belki sende aynını yaptın. Bu süreç böyle devam edecektir. İşin sonu;
Başlat>Program Ekle Kaldır> Metin2> Kaldır>Evet

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bence ikinci köy farmı çok eğlenceli oluyor denemeni tavsiye ederim sıkmaz da. Tr servarı için bu önerim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
AÇ müziğini al çayını yak sigarını arkana yaslan yapıştır geç
yok bu bana gelmez diyorsan pencere modunda farm yap arkada film izle :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...