Tr serverini uzun süre önce bırakmış, haftalık açılan pvp sunucularında da çok nadiren birkaç gün oynayan biri olarak söyleyebilirim ki; hissettiğin şeyi çok iyi anlıyorum. Sıkılmanın sebeplerinden biri muhtemelen bireysel bir oyuncu olman. Hatta direkt kendimden örnek vereyim. Ben hayatımda sadece bir kez loncada bulundum ve 1 kez lonca savaşına katıldım. Discorddan henüz haberim bile yoktu ve o dönem raidcall ve teamspeak aktif olarak kullanılan iletişim platformlarıydı oyuncular arasında. O dönemden bu yana bireysel takılan bir oyuncuyum. Yer yer pvp serverlarına katıldım, yer yer TR serverini indirdim biraz oynayıp biraz hile kullandım sonrasında tekrar bıraktım, ve yine pvp oynadım. Bu süreçlerde de hep bireysel bir oyuncuydum. İçimden gelmiyor loncalara katılmak o ortamları kendime uygun görmüyorum. Zaten genel olarak kitleyi sağlıklı bir kitle olarak görmüyorum. Eğer yapabiliyorsan bireysellikten kurtul ya da kendine yeni seçimler yapma fırsatı ver yeni arayışlara gir. Zaten yaş almış biri olarak (27) artık bu bireysellik iyice kendini oyunlara ve hayata karşı depresif bir duruma soktu diyebilirim. Sadece birkaç oyuna sıkışıp kalmak, sosyal ve ekonomik olarak istenilen yerlere gelememe durumları maalesef oyun oynarken sıkılmaya hatta sorgulamaya kadar gidiyor. Bu süreci aşabileceğini sanmıyorum. Çok kez sıkıldığım oyunları pc üzerinden kaldırıp belli bir süre sonra tekrar yükledim. Belki sende aynını yaptın. Bu süreç böyle devam edecektir. İşin sonu;
Başlat>Program Ekle Kaldır> Metin2> Kaldır>Evet