kardeşim metin2 tamamen yönetim zaafiyetinden bitmiş bir oyundur. yöneticilerin hepsi bilinçsiz olduğu için tr bitti.
pvp lerde 2. 3. günden nesne marketi açayım kazanacağımı kazanayım sonra kapatayım 1 ay ara vereyim birdaha açayım parama para katayım oyuncudan banane formatında anlayacağın mazide kalmaya mahkum bir oyun, en azından anılarımda güzel hatıralarla dolu kalsın diyorsan hiç bulaşma boşver...
,
Bittiyse yazmayın arkadaş ben size önerisi olan varsa yazsın diyorum boş boş yorum geliyor bilen yazsın. Herkes onlar bitti diyor bizde biliyoruz bittiğini varsa bilen yazsın dedim ya ben her bildirimde boş mesajları okumak zorunda mıyım.
tr serverlerinden yeni açılanlara başlayabilirsin oyun artık çok değişti ve gelişmek kolay teşfik fazla ve harcayacağin epi won a çevirmek çok basit
Post automatically merged:
tr serverlerinde yeni açılan sunucuların event takvimleri çok zengin pvp oynamakdansa daha köklü olarak tr yi tercih et zararlı çıkmazsın emeğin boşa gitmez
Post automatically merged:
pvp serverlere emek vermekdense tr de biraz vakit geçirin gerekirse 6ay ara verin 12 yıldır oynuyorum ara verip vermemek önemli değil