Üye
Hile çok fazla mevcut değildir hatası aldırıyor arkadaşlar max 2-3 saat dayanıyor 1 hesap
Kontrol edilecek bir şey yok. Server side bakıyor adamlar attığınız paketlere. Çok fazla paket yolluyorsanız, 1 dakikada bir sunucu listesine oyun sizi atıyorsa red ban yiyorsunuz.herkes aynı şeyi yazıyor bi kontrol lazım
mhparola nedir ?
nader amca nasıl yaparız bu işi gün içinde en fazla 6-7 kez dc yiyorum. tamamen dcye mi bağlı bu mesele ona göre bir şeyler düşünelimKontrol edilecek bir şey yok. Server side bakıyor adamlar attığınız paketlere. Çok fazla paket yolluyorsanız, 1 dakikada bir sunucu listesine oyun sizi atıyorsa red ban yiyorsunuz.
hançer yerine yay tak delayı 500 yap range 25000-30000 arası target limiter 7-10nader amca nasıl yaparız bu işi gün içinde en fazla 6-7 kez dc yiyorum. tamamen dcye mi bağlı bu mesele ona göre bir şeyler düşünelim
Sanırım bir ben yemiyorum şu red banıArkadaşlar kullanmazsanız sizin için daha iyi olur. Ortalama 24 saat içerisinde oyun senin için mevcut değil hatası almaya başlıyorsunuz.
only works on official servers.I want to ask something, does it work on çakalmt2?
Aga nası yemiyosun kafayı yicem sabah açtığım çar akşama durmuyorSanırım bir ben yemiyorum şu red banı
Maden botu kullanıyor sadece muhtemelen, hile detect olsa arkadaşında red ban alması gerekiyor. Demek ki hile detect değilAga nası yemiyosun kafayı yicem sabah açtığım çar akşama durmuyor![]()
Damagede kullanıyorum fakat yay alıp delay 500 yapıyorum.Maden botu kullanıyor sadece muhtemelen, hile detect olsa arkadaşında red ban alması gerekiyor. Demek ki hile detect değil50 kere söylediğim gibi, 51. kere de söylüyorum ki server side detect var. Loglardan ban yiyorsunuz o kadar.
Hançer çok seri vurduğu için red ban attırabiliyor onu kullanıcaksamda delay 350-400 arası yapıyorumDamagede kullanıyorum fakat yay alıp delay 500 yapıyorum.
Yok hocam bu hileyle alakalı olmadığını kendimiz deneyip onayladık. Sitedeki diğer hilede de aynı şey oldu. Dediğin gibi büyük ihtimalle log mevzusundan yiyoruz anormal olan her şey red bana sebep oluyor diye düşünüyorumMaden botu kullanıyor sadece muhtemelen, hile detect olsa arkadaşında red ban alması gerekiyor. Demek ki hile detect değil50 kere söylediğim gibi, 51. kere de söylüyorum ki server side detect var. Loglardan ban yiyorsunuz o kadar.