Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar okçu açtım. Elimde yay var. Ninja exploid açıyorum hiçbir şey olmuyor. Nerede yanlışlık yapıyorum @nader11ndeu

Onaylı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Ninja Cfg konusunda yardımcı olabilecek birisi varsa dcden eklerse sevinirim. ''MAD''#7718

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
exploidi yükseltiğim anda ch ekranına atıyor düşük tutmamız gerekli sanırım sınırı kaçta tutmam gerek aynı şekilde waiting

Üye
4 HİZMET YILI
Hile güzel görünüyor elinize sağlık fakat loader pi hatası alıyorum sebebi nedir hileyi yükleyemiyorum

Üye
4 HİZMET YILI
Otuken2 pvp sunucusuna başladım. Hile koruması yok fakat orada çalıştıramadım. Bir yolu var mıdır

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
What is the probability of getting banned?

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Daha başka private swlerde çalışmıyor galiba bende çok denedim

Üye
9 HİZMET YILI
sağ tık olmaması gerçekten büyük sorun ve hile paneline tıklayınca karakterin oyun ekranına tıkladığımızı sanıp koşması falan bunlar çok sıkıntı , bide hide seçeneği nasıl eklenecek bu hileye onu da bilmyorum bilgilendirir misiniz

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
İnsert tuşu menüyü kapatınca sağ tuşu aktif oluyor ama tıklatınca gitmesi olmuyor maalesef

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Yeni güncelleme birkaç gün içerisinde gelecek. Şuanlık yaptıklarım bunlar:
*Mouse & klavye inputlarını menü açıkken engelledim. Menü açıkken hareket edemeyeceksiniz ya da filterlere yazı yazarken harita vb açılmayacak.
*Item search botu ekledim. Kısacası tüm pazarları kısa bir süre içerisinde tarıyor ve itemleri en ucuz fiyattan en payalı fiyata listeliyor. İstediğiniz itemi uzaktan satın alabiliyorsunuz vb. (Bir arkadaş istemişti 6-7 gün önce)
*Player puller ekledim. Playerleri sürekli kendinize çekersiniz, ve sadece sizin clientinizde öyle gözükmez. Hareket edemezler, eğer playerler safe zone içerisindeyse onları dışarı çekip kesebilirsiniz.
*Panik butonu (End) için bazı şeyler ekledim.

Çok çok düşük şansla route botun bazen bir pozisyonda takılı kaldığı bir bug olduğunu farkettim. Eğer tekrar olursa fixleyeceğim. Bugün loncaya exp bağışlama özelliğiyle uğraşacağım, ama hasta olduğum için biraz zaman alabilir, sırtım çok ağrıyor (mq kuluncu).

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Yeni güncelleme birkaç gün içerisinde gelecek. Şuanlık yaptıklarım bunlar:
*Mouse & klavye inputlarını menü açıkken engelledim. Menü açıkken hareket edemeyeceksiniz ya da filterlere yazı yazarken harita vb açılmayacak.
*Item search botu ekledim. Kısacası tüm pazarları kısa bir süre içerisinde tarıyor ve itemleri en ucuz fiyattan en payalı fiyata listeliyor. İstediğiniz itemi uzaktan satın alabiliyorsunuz vb. (Bir arkadaş istemişti 6-7 gün önce)
*Player puller ekledim. Playerleri sürekli kendinize çekersiniz, ve sadece sizin clientinizde öyle gözükmez. Hareket edemezler, eğer playerler safe zone içerisindeyse onları dışarı çekip kesebilirsiniz.
*Panik butonu (End) için bazı şeyler ekledim.

Çok çok düşük şansla route botun bazen bir pozisyonda takılı kaldığı bir bug olduğunu farkettim. Eğer tekrar olursa fixleyeceğim. Bugün loncaya exp bağışlama özelliğiyle uğraşacağım, ama hasta olduğum için biraz zaman alabilir, sırtım çok ağrıyor (mq kuluncu).
Geçmiş olsun ellerine sağlık çok güzel iş yaptın şimdiden teşekkür ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...