Arkadaşlar okçu açtım. Elimde yay var. Ninja exploid açıyorum hiçbir şey olmuyor. Nerede yanlışlık yapıyorum @nader11ndeu
5 lvl olup cloud skillini açmanız gerekmekte.Arkadaşlar okçu açtım. Elimde yay var. Ninja exploid açıyorum hiçbir şey olmuyor. Nerede yanlışlık yapıyorum @nader11ndeu
Adamsın <3 Sağolasın5 lvl olup cloud skillini açmanız gerekmekte.
dostum çözdüysen bana da yazar mısın canatan#0376Ninja Cfg konusunda yardımcı olabilecek birisi varsa dcden eklerse sevinirim. ''MAD''#7718
Hemen ark atıyorumNinja Cfg konusunda yardımcı olabilecek birisi varsa dcden eklerse sevinirim. ''MAD''#7718
Sadece Game Forgedeki orjinal Metin2 de çalışır brom anlayın şunuOtuken2 pvp sunucusuna başladım. Hile koruması yok fakat orada çalıştıramadım. Bir yolu var mıdır
I Think every cheat / hack have high possability getting banned you know i had lag switch on some games after 1 year i got banned cuz videos.What is the probability of getting banned?
no account banned yetI Think every cheat / hack have high possability getting banned you know i had lag switch on some games after 1 year i got banned cuz videos.
Yeah who knows anyway need to wait for the new Responesno account banned yet
Geçmiş olsun ellerine sağlık çok güzel iş yaptın şimdiden teşekkür ediyorumYeni güncelleme birkaç gün içerisinde gelecek. Şuanlık yaptıklarım bunlar:
*Mouse & klavye inputlarını menü açıkken engelledim. Menü açıkken hareket edemeyeceksiniz ya da filterlere yazı yazarken harita vb açılmayacak.
*Item search botu ekledim. Kısacası tüm pazarları kısa bir süre içerisinde tarıyor ve itemleri en ucuz fiyattan en payalı fiyata listeliyor. İstediğiniz itemi uzaktan satın alabiliyorsunuz vb. (Bir arkadaş istemişti 6-7 gün önce)
*Player puller ekledim. Playerleri sürekli kendinize çekersiniz, ve sadece sizin clientinizde öyle gözükmez. Hareket edemezler, eğer playerler safe zone içerisindeyse onları dışarı çekip kesebilirsiniz.
*Panik butonu (End) için bazı şeyler ekledim.
Çok çok düşük şansla route botun bazen bir pozisyonda takılı kaldığı bir bug olduğunu farkettim. Eğer tekrar olursa fixleyeceğim. Bugün loncaya exp bağışlama özelliğiyle uğraşacağım, ama hasta olduğum için biraz zaman alabilir, sırtım çok ağrıyor (mq kuluncu).