Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
exploiti nasıl kullanacagım ninja açtım 3 levelim ama yapamıyorum

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
exploiti nasıl kullanacagım ninja açtım 3 levelim ama yapamıyorum
Cloud Poison skillinin açık olması gerekmekte. 5 lvl olup skilleri açın ve poison skilini seçin.
dR7ol2z.png

Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Oy işte bu iyi oldu sanırım bi metin2 ye dönmek lazım. Aga b zamanında patates pc de ne oynardım bidaha deneyelim bakalım :thinkie:

Braveheartz
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hangi tuş ile açıyoruz hileyi

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Benim merak ettiğim şey şu bu hileyi kullanan kişinin bilgisayarı neden boş sadece windowsa ait şeyler var metin 2 google bide mhproject? herhalde videodan sonra formatlıyo pcyi xD

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Benim merak ettiğim şey şu bu hileyi kullanan kişinin bilgisayarı neden boş sadece windowsa ait şeyler var metin 2 google bide mhproject? herhalde videodan sonra formatlıyo pcyi xD
Neyi ima etmeye çalıştığınızı anlamadım ama sorunuzu cevaplayayım. Video temiz olsun diye masaüstündeki folderleri gizliyorlar. Aptala anlatır gibi anlatmaya çalışıyorlar ki videoyu izleyip anlamayan kişi kalmasın. Kafanız karışmasın.Format atma vb gibi bir durum yok, neden atsın ki ?

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Sana zorla siteyi kullandıran yok gidebilirsin. MemoryHackers kalitesini çoktan kanıtlamış bir sitedir.

Neyi ima etmeye çalıştığınızı anlamadım ama sorunuzu cevaplayayım. Video temiz olsun diye masaüstündeki folderleri gizliyorlar. Aptala anlatır gibi anlatmaya çalışıyorlar ki videoyu izleyip anlamayan kişi kalmasın. Kafanız karışmasın.Format atma vb gibi bir durum yok, neden atsın ki ?
Demek istediği şey şu. Loader/Hile içerisinde virüs var videodan sonra format atmışsınız diyor. Abi adam haklı bence, onu uzaklara göndermek lazım..

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Virüstotale koyup trojan var diye trojan diyen tiplerden değilim sadece neden öyle diye merak ettim.

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Farm botu stabil olursa ve içinde maden/balık da bulunursa (maden için otomatik ch atmalı rotasyona uymalı olandan) oyuna tekrar başlayacağım :D Bu haliyle oyun sıfırdan oynanmaz

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hile çok iyi bu arada arkadaşlar yeni hesap kuramıyorum siteden bana metin 2 hesabı verebilcek varmı içi boş 1 level de olsa olur

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Can you please make a Godswar cheat its really similar to this game and more fun

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Sana zorla siteyi kullandıran yok gidebilirsin. MemoryHackers kalitesini çoktan kanıtlamış bir sitedir.

Demek istediği şey şu. Loader/Hile içerisinde virüs var videodan sonra format atmışsınız diyor. Abi adam haklı bence, onu uzaklara göndermek lazım..
Buna temizlik denir aslında. Windows’un özelliği mevcut bunla ilgili istediğiniz klasörleri gizleyebilirsiniz. Arkadaş videoda sadece hile gözüksün istemiş olabilir.

Griffin Premium
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
sağ tık > görünüm > masaüstü simgelerini göster'in tikini kaldırdım masaüstü boş gözüksün diye video için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...