its not fair i found love
Süper Üye
exploiti nasıl kullanacagım ninja açtım 3 levelim ama yapamıyorum
Cloud Poison skillinin açık olması gerekmekte. 5 lvl olup skilleri açın ve poison skilini seçin.exploiti nasıl kullanacagım ninja açtım 3 levelim ama yapamıyorum
Neyi ima etmeye çalıştığınızı anlamadım ama sorunuzu cevaplayayım. Video temiz olsun diye masaüstündeki folderleri gizliyorlar. Aptala anlatır gibi anlatmaya çalışıyorlar ki videoyu izleyip anlamayan kişi kalmasın. Kafanız karışmasın.Format atma vb gibi bir durum yok, neden atsın ki ?Benim merak ettiğim şey şu bu hileyi kullanan kişinin bilgisayarı neden boş sadece windowsa ait şeyler var metin 2 google bide mhproject? herhalde videodan sonra formatlıyo pcyi xD
Sana zorla siteyi kullandıran yok gidebilirsin. MemoryHackers kalitesini çoktan kanıtlamış bir sitedir.Benim merak ettiğim şey şu bu hileyi kullanan kişinin bilgisayarı neden boş sadece windowsa ait şeyler var metin 2 google bide mhproject? herhalde videodan sonra formatlıyo pcyi xD
Demek istediği şey şu. Loader/Hile içerisinde virüs var videodan sonra format atmışsınız diyor. Abi adam haklı bence, onu uzaklara göndermek lazım..Neyi ima etmeye çalıştığınızı anlamadım ama sorunuzu cevaplayayım. Video temiz olsun diye masaüstündeki folderleri gizliyorlar. Aptala anlatır gibi anlatmaya çalışıyorlar ki videoyu izleyip anlamayan kişi kalmasın. Kafanız karışmasın.Format atma vb gibi bir durum yok, neden atsın ki ?
Buna temizlik denir aslında. Windows’un özelliği mevcut bunla ilgili istediğiniz klasörleri gizleyebilirsiniz. Arkadaş videoda sadece hile gözüksün istemiş olabilir.Sana zorla siteyi kullandıran yok gidebilirsin. MemoryHackers kalitesini çoktan kanıtlamış bir sitedir.
Demek istediği şey şu. Loader/Hile içerisinde virüs var videodan sonra format atmışsınız diyor. Abi adam haklı bence, onu uzaklara göndermek lazım..
mhben şifreyi bulamadım ama nerde yazıyor
sağ tık > görünüm > masaüstü simgelerini göster'in tikini kaldırdım masaüstü boş gözüksün diye video için.Benim merak ettiğim şey şu bu hileyi kullanan kişinin bilgisayarı neden boş sadece windowsa ait şeyler var metin 2 google bide mhproject? herhalde videodan sonra formatlıyo pcyi xD
What else you can make does same menu ?