Yeni hileden kastın nedir xdYeni hile gelir mi beyler?
Akşam güncellenir sanırım.Yeni derken güncelleme gelir mi yani tekrar kullanabilir miyiz demek istedim![]()
| can a function be added to change the automatic channel after the bot has made the complete route? for example when you put the bot to farm stones and another feature that would help, when the bot breaks a stone to activate dmg hack in order to kill ranged monsters like archers |
peki bazı itemleri toplamıyor ona da bi göz atar mısın ? bir itemin bazen bir kaç seçeneği çıkıyor ve hiç birisini de toplamıyor ayrı ayrı seçtiğim zaman. Teşekkür ederim, iyi forumlar.Yeni kalktım, birkaç saate biter güncelleme.
Maden botu oto ch olayını da halledeblrsen güncellemede çok iyi olur kral.Yeni kalktım, birkaç saate biter güncelleme.
Rte senin taş taşlarını omzunda taşısın..Yeni kalktım, birkaç saate biter güncelleme.
Bakarım birkaç güne.peki bazı itemleri toplamıyor ona da bi göz atar mısın ? bir itemin bazen bir kaç seçeneği çıkıyor ve hiç birisini de toplamıyor ayrı ayrı seçtiğim zaman. Teşekkür ederim, iyi forumlar.
Her seferinde hatırlatmana gerek yok dostum ekleyeceğimi zaten söyledim. Zamanım olduğunda ekleyip bildireceğim zaten.Maden botu oto ch olayını da halledeblrsen güncellemede çok iyi olur kral.
Hayır, hileyi güncelledim sadece.@nader11ndeu hocam güncellemeyle gelen bir yenilik var mı peki ?
keske abim olsanHayır, hileyi güncelledim sadece.
Güzel gibi görünüyor elinize sağlık hocam.Ive started to develope filter for mine bot.
![]()
Probably not gonna release it until I finish other new features.
Açabiliyorsun.Hileyi birden çok çarda açabiliyor muyuz bilen var mı?
Hocam nasıl açıyoruz bir türlü yapamadımAçabiliyorsun.
Açmak istediğin kadar clienti aç, sonra hileyi aç hepsine inject atar zaten. Ya da teker teker aç her seferinde loadla. Bir kere inject ettiğine daha etmez.Hocam nasıl açıyoruz bir türlü yapamadım