Seçkin Üye
delayı fullediğim halde hala damage vurmuyor diğerleri sorunsuz çalışıyor fakat damage hasarını vurmuyor sebebi nedir acaba?Okçuda delayı 0 yaparsanız kesemezsiniz zaten. 500 yapıcaksınız delayı.
delayı fullediğim halde hala damage vurmuyor diğerleri sorunsuz çalışıyor fakat damage hasarını vurmuyor sebebi nedir acaba?Okçuda delayı 0 yaparsanız kesemezsiniz zaten. 500 yapıcaksınız delayı.
Download again the hackGetLastError : 12
/xstatus fail
bu hataları alıyorum bilgisi olan warmıdır acil
kral nerden indiriyozellerine sağlık hemen tr indiriyorum)
Login süresini 7 yap çok hızlı giriş yapmıyor zaten@nader11ndeu selamlar, auto login saniye limitini kaldırabilir miyiz? çok hızlı login olduğunda Hesap zaten bağlı diyor ve takılıyor. Tekrar login olamıyor
10 yapıyorum zaten yinede oluyorLogin süresini 7 yap çok hızlı giriş yapmıyor zaten
Neden hocam ? Tertemiz undetected hile sunuyoruz işte, alem hile görsün değil mi ama. Yıllarca çöp product kullandılar sonuçta.@nader11ndeu hocam hilenin gereksinimini üye+ dan daha üst üyeliklere taşıyabilme şansın var mı ? her giren kullanmasa iyi olur bence
Fast loot seçeneği konuda da zamanında belirttiğim gibi private serverler için geliştirilmiş bir özellik. Official'de bir anlamı yok ne yazık ki.Hocam eline emeğine sağlık teşekkürler, fast loot seçeneği yok kaldırılmış sanırım tekrar eklenme durumu var mı acaba?
Bu problemi tek sizden duydum. Limiti kaldırmak istiyorsanız 0 yapın hocam tick'i.@nader11ndeu selamlar, auto login saniye limitini kaldırabilir miyiz? çok hızlı login olduğunda Hesap zaten bağlı diyor ve takılıyor. Tekrar login olamıyor
Muhtemelen client side idi zamanında düşen itemin kendisine ait olup olmadığı. Şuan %90 ihtimalle serverde kontrol vardır. Çalışmaz. Bahsettiğiniz otomatik eşyayı satıp rotaya geri gelme konusunu elbet yapacağım. Zaman buldukça hile üzerinde geliştirmeler yapıyorum zaten. Normalde 1 ay içerisinde komple hileyi bitirecektim ama ekstra oyunlar gelince zamanım kalmadı. Şuan skillbot üzerinde günde 2-3 dk çalışmalar yapıyorum. Birkaç güne o biter, o bittikten sonra efsun filtreleme olayına girişeceğim auto loot için.Şuan tek eksik istediğimiz yerden eşya satmak gerisi 10 numara.Çok önceden başkasına düşen eşyaları alabilen hile vardı ve yangları bir anda topluyordu hala bu açık varmı bilmiyorum belki bakarsınız.
Konuda yazıyor.Reis İndirme Linki Nerde Be![]()
Simyacıdaki enerji parçası çevirme için bot ve ETP Görevini alacak bi bot yapmak mümkün mü kral.Neden hocam ? Tertemiz undetected hile sunuyoruz işte, alem hile görsün değil mi ama. Yıllarca çöp product kullandılar sonuçta.
Post automatically merged:
Fast loot seçeneği konuda da zamanında belirttiğim gibi private serverler için geliştirilmiş bir özellik. Official'de bir anlamı yok ne yazık ki.
Bu problemi tek sizden duydum. Limiti kaldırmak istiyorsanız 0 yapın hocam tick'i.
Muhtemelen client side idi zamanında düşen itemin kendisine ait olup olmadığı. Şuan %90 ihtimalle serverde kontrol vardır. Çalışmaz. Bahsettiğiniz otomatik eşyayı satıp rotaya geri gelme konusunu elbet yapacağım. Zaman buldukça hile üzerinde geliştirmeler yapıyorum zaten. Normalde 1 ay içerisinde komple hileyi bitirecektim ama ekstra oyunlar gelince zamanım kalmadı. Şuan skillbot üzerinde günde 2-3 dk çalışmalar yapıyorum. Birkaç güne o biter, o bittikten sonra efsun filtreleme olayına girişeceğim auto loot için.