Range açarsan uzaktan vurur genede yakına girmeden vuruyorsa arttırNinja poison cloud mesafesi arttırılabilir mi? Bota koyduğum zaman mobun dibine girmeden vurmuyor malesef
Range açarsan uzaktan vurur genede yakına girmeden vuruyorsa arttırNinja poison cloud mesafesi arttırılabilir mi? Bota koyduğum zaman mobun dibine girmeden vurmuyor malesef
Range açınca normal vuruş atmıyor mu? Ben ninja skilinin mesafesinden bahsediyorumRange açarsan uzaktan vurur genede yakına girmeden vuruyorsa arttır
range i yükseltmen lazım dostumNinja poison cloud mesafesi arttırılabilir mi? Bota koyduğum zaman mobun dibine girmeden vurmuyor malesef
range'i nereden yükselteceğim poison cloud ayarında range diye bir şey yok.range i yükseltmen lazım dostum
Range ayarından yükselteceksin sadece range ve poison açıcaksın sağ üstte skill sayarvar sıfır oldumu bütün moblara tek atmaya başlarrange'i nereden yükselteceğim poison cloud ayarında range diye bir şey yok.
Insert ile menüyü kapatırsan tıkların çalışır. Sağ tıkın çalışmama ihtimali yok.Harika çalışıyor teşekkürler...
Yang toplama ve fish bot gelirse daha süper olur. BRAWOOO
NOT:
* sağ tık çalışmıyor.
* her nesneyi toplamıyor.
Benim yoruma cevap verecek misiniz?Insert ile menüyü kapatırsan tıkların çalışır. Sağ tıkın çalışmama ihtimali yok.
Sahibi olmadığınız nesneleri toplamaz.
Ninja classıyla oynayın. 5 lvl olana kadar wait damage kullanın. Delayınız 110-150 arası olsun, rangenizide fulleyin. 5 lvl olduktan sonra gidip skillerinizi alın, cloud poisona verin ve wait damage kapatıp cloud exploiti kullanın. Hilenin ayarlarını kendiniz kurcalayarak çözmeniz gerekmektedir.Benim yoruma cevap verecek misiniz?
Teşekkürler peki detaylı bir video gelecek mi ?Ninja classıyla oynayın. 5 lvl olana kadar wait damage kullanın. Delayınız 110-150 arası olsun, rangenizide fulleyin. 5 lvl olduktan sonra gidip skillerinizi alın, cloud poisona verin ve wait damage kapatıp cloud exploiti kullanın. Hilenin ayarlarını kendiniz kurcalayarak çözmeniz gerekmektedir.![]()
Ben video vb çekmeyeceğim, çekmek isteyen arkadaşları da tutan yok.Teşekkürler peki detaylı bir video gelecek mi ?
Teşekkürler insert çalıştıInsert ile menüyü kapatırsan tıkların çalışır. Sağ tıkın çalışmama ihtimali yok.
Sahibi olmadığınız nesneleri toplamaz.
Hilede ninjaya özel yer olmasını nedeni nedir yani ninja açmak hile için daha mı avantajlı ?Ben video vb çekmeyeceğim, çekmek isteyen arkadaşları da tutan yok.![]()
Cloud exploit sadece ninjada çalışıyor. Çünkü sadece ninjada cloud poison skilli var. Evet, ninja açmak daha avantajlı. Çünkü exploit ile metinlere bosslara tek atabiliyorsunuz.Hilede ninjaya özel yer olmasını nedeni nedir yani ninja açmak hile için daha mı avantajlı ?
Peki oyundan atma sorununun bir çözümü var mıdır kısmamız gereken kapatmamız gereken bir ayar?Cloud exploit sadece ninjada çalışıyor. Çünkü sadece ninjada cloud poison skilli var. Evet, ninja açmak daha avantajlı. Çünkü exploit ile metinlere bosslara tek atabiliyorsunuz.
Delay ve range ayarlarından atarsa atar. Delayı arttırıp rangeyi kısın.Peki oyundan atma sorununun bir çözümü var mıdır kısmamız gereken kapatmamız gereken bir ayar?