Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
u3uiHLL.png
0GqFv3I.png
pcGiW5d.png

Hemen ufak bir tutorial yazısı vereyim hocam size. Şimdi Route settings altındaki özelliklere bakalım:
*Start Route Logging / Stop Route Logging
*Start Route Bot / Stop Route Bot
*Clear Route Data
*Add path to list
*Delete from coord list
*Clear list
*Load Selected Route

Öncelikle route bot ne yapar ? Çizdiğiniz rota üzerinde gidip gelir. Başlangıç noktasından bitiş noktasına ilerler, sonra bitiş noktasından başlangıç noktasına ilerler. Bu böyle sonsuza kadar ya da siz durdurana kadar devam eder. Bu sayede seri bir biçimde farmlayabilirsiniz anlayacağınız.

Start Route Logging e bastığınız zaman rotanızı kaydetmeye başlar. Oyun içerisinde hareket edince radara bakın, otomatik olarak rotanız radarda belirmeye başlar. Gideceğiniz yere vardıktan sonra Stop Route Logging ile rota kaydetmeyi kapatırsınız. Daha sonra Start Route Bot'a bastığınızda başlangıç noktasına gidip bitiş noktasına kadar ilerlemeye başlar.
*Clear Route Data bellekte kayıtlı olan rotayı siler.
*Add path to list ise bellekte kayıtlı olan rotaya isim verip kaydetmenizi sağlar.
pLWV6Sf.png

Mesela desert ve doyyum haritası için farklı iki adet path kaydetmişim ben. Yukarıdaki boş alana istediğiniz ismi yazıp add path to list dediğiniz zaman o anki çizdiğiniz rotayı kaydeder.
*Delete from coord list ise seçtiğiniz rotayı siler.
*Clear list dediğiniz zaman tüm rotaları siler.
*Load selected route dediğiniz zaman seçtiğiniz rotayı yükler. Eklediğiniz rotalar configi kaydettiğinizde kaydolur. Oyuna girdiğiniz zaman seçtiğiniz rotayı yükleyebilirsiniz. Sürekli rota kaydetmenize gerek yok anlayacağınız.
Açıklaman harikaydı, şimdi çok iyi anlıyorum

sağlık her zaman senin elinde:salute:

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
videodakilerin aynısını yapmama rağmen çalışmıyor.
Virüs programlarını kapat reklam engelleyici vb. olabilecek şeyleri kapat sistem sürümünü kontrol et
Post automatically merged:

Virüs programlarını kapat ****** engelleyici vb. olabilecek şeyleri kapat sistem sürümünü kontrol et
Ha sen hileyi açabiliyorsun ama oyun içerisinde çalışmadığını söylüyorsun ninja açtıysan eğer 5 level olana kadar wait damage olanı kullanman gerekiyor daha sonra poison exploit e geçeceksin ayarlamaları yaptıktan sonra enable seçeneğini açmayı unutma.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Nader abim yardımcı olabilir misin bana ? Ninjada poison cloud açıyorum sadece vurmak için fakat vurduğu mesafe çok az. Ek olarak range'i de aç diyolar ama range normal vuruş atmıyor mu? Nasıl olacak ? Çizdiğim rotada vurduğu slot sayısı çok az yani.
Range senin mesafe ayarındır ne kadar yükseltirsen o kadar fazla alana vurursun ama çok yükseltme ni de önermem sunucuda sınır olduğu için seni ch ekranına atıcaktır

Bu hile harika çalışıyor maestro, ancak bir şeyi bilmek istiyorum: menüde, Rota ayarı bölümünde ne işe yaradığını anlamadım, biri açıklayabilir mi?

Şimdiden teşekkür ederim
Rota açtıktan sonra gitmesini istediğin rotayı çiziyorsun daha sonra botu başlattıktan sonra seçtiğin rotada sabit hareket edicektir

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Virüs programlarını kapat ****** engelleyici vb. olabilecek şeyleri kapat sistem sürümünü kontrol et

Ha sen hileyi açabiliyorsun ama oyun içerisinde çalışmadığını söylüyorsun ninja açtıysan eğer 5 level olana kadar wait damage olanı kullanman gerekiyor daha sonra poison exploit e geçeceksin ayarlamaları yaptıktan sonra enable seçeneğini açmayı unutma.
ne anlatıyon bro :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ben oyunda oyunculara saldırmak istiyorum serbeste alıp o özellik mevcutmudur ?

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Serverin doluluk oranıyla alakası var updateyle değil.

Şimdi dene güncelledim hileyi. Auto login delayı 7 falan yap bakalım crash atıcak mı. Ek olarak hangi mapte crash yiyorsun sen ?
Genel olarak örümcek zindanında crash yiyorum. Şuan tapınaktayım range vs full bi sorun yok. Bir de ''Enable Range'' tikini işaretlesek de işaretlemesek de ordaki range ayarına göre vuruyor sanırım belirtmek istedim

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bütün serverlerde çalışıyormu bide vıp yazmışsınız ücretlimi oluyor ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
üstad m2 bob daki gibi oto enerji botu gelir mi birde pazar botu otomatik bütün itemleri belirli fiyattan 1 saniye içinde pazara ekliyor çok süper olur eğer o gelirse

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...