Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
looking for better
Griffin Premium
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Found out that it doesn't work in Zodiac Temple at all

Üye
4 HİZMET YILI
how to download Metin2 Hack Please give me downlaod link

Metin2 Hack​

Üye
4 HİZMET YILI
Please give me settings for posion exploit. 145 delay 40000 range 5 target limiter always kick me ...
Lütfen bana pozisyon istismarı için ayarlar verin. 145 gecikme 40000 menzil 5 hedef sınırlayıcı her zaman beni tekmeliyor ...

Üye
5 HİZMET YILI
1
Please give me settings for posion exploit. 145 delay 40000 range 5 target limiter always kick me ...
Lütfen bana pozisyon istismarı için ayarlar verin. 145 gecikme 40000 menzil 5 hedef sınırlayıcı her zaman beni tekmeliyor ...
29K range 9 target limiter and 150 delay works perfectly for me

Üye
5 HİZMET YILI
Birden fazla hesapla hileyi kullanmanın bir yolu yordamı var mı?

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam ellerine sağlık çok teşekkürler yav bazen oyundan çok atıyor exploit ile wait aynı anda açık olmamasına rağmen bokunu çıkardığımdan mıdır acaba bir de exploit ne oluyor direk mobları kesiyor mu

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Merhaba Route ne zaman açarsam açayım hemen siyah ekrana geçiyor slotlara vurmuyor durduğu yerde dönüyor

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Merhaba Route ne zaman açarsam açayım hemen siyah ekrana geçiyor slotlara vurmuyor durduğu yerde dönüyor
routeyi yanlış yapmışsın routeyi sil düzgünce yürü yürüdüğün yerden kendisi geçiyor slot açınca çok şüpheli olduğundan oyundan atıyor routeyi düzgün yap

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
routeyi yanlış yapmışsın routeyi sil düzgünce yürü yürüdüğün yerden kendisi geçiyor slot açınca çok şüpheli olduğundan oyundan atıyor routeyi düzgün yap
Aslında şöyle örümcek'de açınca çok yapıyo acaba ordaki botlar yüzündenmidir ? normalde çalışıyordu 1 2 saat sonra siyah ekran oluyodu
Post automatically merged:

Birde 3 Çar Ban yedi bugün GM'ler dolaşıyor galiba haberiniz olsun dikkat edin

Son düzenleme:
Düşüyorum gökyüzüne tırmanayım derken
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Aslında şöyle örümcek'de açınca çok yapıyo acaba ordaki botlar yüzündenmidir ? normalde çalışıyordu 1 2 saat sonra siyah ekran oluyodu
Post automatically merged:

Birde 3 Çar Ban yedi bugün GM'ler dolaşıyor galiba haberiniz olsun dikkat edin
saat sabah 6 50 den beridir bende oyunda dolaşıyorum da ban yemedim daha skneflsenf sen nerde yedin

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Çok güzel olmuş elinize sağlık.
Hesabın güvenliği adına bir kaç özellik daha eklenebilir diye düşünüyorum
örn: çevrede birisi var ise oto ch değiştirme, rota dahil botu tamamen durdurma...

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
saat sabah 6 50 den beridir bende oyunda dolaşıyorum da ban yemedim daha skneflsenf sen nerde yedin
bir çar pazar bölgesinde biri ormanda biride 1. köyde (diğerleri ban yiyince yeni açım dedim) ama vadide olan botlar ban yemiyor onları gm'ler görmüyo :D

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ben de ban yedim gm değil bazı y*vş*klar var hile misin deyip duruyorlar mesaj atıp ismi alıyorlar şikayet basıyorlar başları göğe erecek ya. Baştan başladım hilesiz oynamaktansa :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...