Yes it would be, so in this way we can sold any item without go to city, but we are waiting the multi account first.Süper olur vallaha item satma olayı
Yes it would be, so in this way we can sold any item without go to city, but we are waiting the multi account first.Süper olur vallaha item satma olayı
20H2 sürümü var bende çalışıyorMerhabalar
Hile sadece windows 10 1909 sürümündemi çalışıyor acaba?
Skill atmıyordur muhtemelen, yeni sistemde anlaşılan bug var eskisine geçicem.Çok fazla oyundan atıyor slotlara vururken bir sorun mu oldu acep? Ayarları düşürmeyi denedim. Şu anki ayarlarım uzun zamandır kusursuz çalışıyordu. 9 limiter 29range kullanıyordum. 4limit 19 range bile atıyor oyundan
"Close cheats if someone near" özelliğini açtığınız zaman etrafta kullanıcı varsa hile otomatik kapanır. GM için ekstra bir ayarlama yapmanıza gerek yok. GM varsa her halükarda kendisini kapatıyor hile zaten.Arkadaşlar bana biri yardımcı olabilir mi ayarlarda gm dedektörü ve oyuncu dedektörü kısmını bulamadım. Oyuncu olsada kesmeye devam ediyor
Çalışıyor hocam sıkıntı yok1 2 saat öncesine kadar çalışıyordu şimdi hile inject edilmiyo sıkıntı bende mi var sadece
Read the first post, its updown of youtube video.I need download link please