Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Eğer mana kontrolüyle vurmayı keserse sürekli vurmayı durdurur ama bunun yerine 24. sn'de 1 saniyeliğine durup o ara mana dolsun diye beklerse sadece 1 saniyeliğine vurmayı durdurur.

Zehirli bulut yeteneği saldırırken 0 sp'ye düşse bile hala saldırmaya devam ediyor burada problem bir sonraki zehirli bulutu atacak spyi bulamamakta. Yani sadece skill tam dönerken çarda bir tane zehirli bulut atacak sp olması gerekiyor.

Eğer eski sisteme dönerse tick'i 26 yaparak bunu düzeltebiliriz diye düşünüyorum ya da siz otomatikte bırakcaksanız 25 yerine 26 ile deneyebilirsiniz.
yani bu tezinle yine metinleri hızlı bir şekilde kesebilecek miyiz

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
her 10dkda bir kickleniyorum sebebini biln var mı ?

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
yani bu tezinle yine metinleri hızlı bir şekilde kesebilecek miyiz
Orası sizin hasarınıza bağlı.. bu söylediğim 25 sn hasar vermeden beklemek yerine sadece 1 saniyeliğine saldırısız kalacağız :D Bu da sürgün gibi yerlerde kasılırken çok çok işinize yarayacak.
Post automatically merged:

her 10dkda bir kickleniyorum sebebini biln var mı ?
Poison exploit kullanıyorsan ve range de açıyorsan bunların değerlerini düşür. Poison exploit ms'ini arttır 120 civarında kullan rangei de 20'lerde kullan. Ayrıca çok hızlı hareket etme slotların yüklenmesini bekle.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yazanlar olmuş. Eski sunuculara eski hesapla girebilirsiniz aksi takdirde giremezsiniz. Ya hesap satın alacaksınız 10-15tlye ya da arkadaşlar sunucusu gibi sunuculara girebiliceksiniz. 20 hesap da açsanız başka pcden de bağlansanız Ege Marmara gibi sunuculara yeni hesaplarla giremezsiniz arkadaşlar. Çözüm boş hesap satın almak veya eski hesaplarınızı bulmak

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
oyundan atma sorununun bir çözümü var mı kullandığınız ayarlar neler?

loader dan hileyi seçip yükleye basınca tepki alamıyorum nedenini bilen birisi var mı?

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Coklu Client geldi mi acaba
Hayır daha gelmedi

Kullanıcının manasını kontrol etmedim, yeni update ile onu da kontrol edeceğim. Eğer skilli atacak mananız yoksa skilli atmayacak ve moblarada doğal olarak vurmayacak. Eğer dediğiniz gibi otomatik sistemin buga girmesinin nedeni buysa problem çözülmüş olacak. Eğer problem çözülmezse eski sisteme geçeriz problem yok.
Problem tam anlamıyla bu kişinin yorumu da bence çok mantıklı

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
gerçekten başarılı bir hile daha yeni görüyorum umarım fix yemez

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Im just relaxing after the exam, playing AOE series, finished AOE 1 DE , 2 DE and playing 3 DE now. Gonna finish AOE 3 DE tonight and after that gonna keep going to improve this cheat. No worries at all. The first two things Im gonna do is gonna bringing multi client support and fixing spell cooldown problem. Probably update will come until September 26.

Regards.

looking for better
Griffin Premium
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Im just relaxing after the exam, playing AOE series, finished AOE 1 DE , 2 DE and playing 3 DE now. Gonna finish AOE 3 DE tonight and after that gonna keep going to improve this cheat. No worries at all. The first two things Im gonna do is gonna bringing multi client support and fixing spell cooldown problem. Probably update will come until September 26.

Regards.
AOE is a great game to spend nights on xD
Ok. Thanks for quick feedback, have a good time with the third part

By the way, can I share the thread where me and the others are looking for metin2 team? or is it not allowed

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI

Regards.
"Command Conquer Generals Zero Hour" tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
@nader11ndeu
Hocam merhaba. Aklıma gelen ve birçok kişinin işine yarayacağını düşündüğüm bir fikir var. Yapılabilir olup olmadığı hakkında bir fikrim yok fakat daha önce kullandığım bir hilede denemiştim karakter öldüğünde veya otologin yaptığında belli bir süre (10sn) sonra otomatik avı etkinleştirip devam ediyordu. Oyundan attığında otologin yapıyoruz fakat sonrasında manuel olarak otomatik av açıyoruz. Otomatik av açmayı manuelden ziyade programa yaptırma şansımız var mı ? Afk iken oto av ile seri slot kesmeye devam edebilir. Rotasyon çizme vs biliyorum fakat ben ve forumdan tanıdığım bazı arkadaşlar otomatik ava bırakıp poison exploiti açıyoruz.

Böyle bir sistemin yapılabilir olup olmadığını sormak istedim hilelerin yapımından programlamasından hiç anlamam akıl vermiş olmak istemem yalnızca fikir vermek istedim. Kolay gelsin :))

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
@nader11ndeu
Hocam merhaba. Aklıma gelen ve birçok kişinin işine yarayacağını düşündüğüm bir fikir var. Yapılabilir olup olmadığı hakkında bir fikrim yok fakat daha önce kullandığım bir hilede denemiştim karakter öldüğünde veya otologin yaptığında belli bir süre (10sn) sonra otomatik avı etkinleştirip devam ediyordu. Oyundan attığında otologin yapıyoruz fakat sonrasında manuel olarak otomatik av açıyoruz. Otomatik av açmayı manuelden ziyade programa yaptırma şansımız var mı ? Afk iken oto av ile seri slot kesmeye devam edebilir. Rotasyon çizme vs biliyorum fakat ben ve forumdan tanıdığım bazı arkadaşlar otomatik ava bırakıp poison exploiti açıyoruz.

Böyle bir sistemin yapılabilir olup olmadığını sormak istedim hilelerin yapımından programlamasından hiç anlamam akıl vermiş olmak istemem yalnızca fikir vermek istedim. Kolay gelsin :))
Auto Revive kısmında var o özellik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...