Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Soruyu yanlış anlamışım pardon ben ch atınca yada ölünce canın biraz yükselince vurmaya başlasın gibi anladım, hocam bu arada 1 saat içerisinde 4 kere oyundan attı afkdayken nasıl birşey yapabilirim atmaması için

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Soruyu yanlış anlamışım pardon ben ch atınca yada ölünce canın biraz yükselince vurmaya başlasın gibi anladım, hocam bu arada 1 saat içerisinde 4 kere oyundan attı afkdayken nasıl birşey yapabilirim atmaması için
Öyle bir ayar yapıcaksın ki seni sunucudan çok atmayacak. 10 dakikada 2 kere atılacaksın maksimum. Dediğim gibi benden kaynaklanan bir crash olsa çözerim, ama ne yazık ki benden kaynaklanmıyor.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Öyle bir ayar yapıcaksın ki seni sunucudan çok atmayacak. 10 dakikada 2 kere atılacaksın maksimum. Dediğim gibi benden kaynaklanan bir crash olsa çözerim, ama ne yazık ki benden kaynaklanmıyor.
O zaman sunucudan atmayan bir ayar yapmaya çalışacağım teşekkürler
Edit: Poison Exploiti biraz kıstıktan sonra atma olmadı

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Você poderia se adaptar ao servidor do Brasil? A empresa Ongame, também é servidor oficial.

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Você poderia se adaptar ao servidor do Brasil? A empresa Ongame, também é servidor oficial.
M0JgZRb.png

Their anticheat is not cheat blocker. Also, there is no one playing it on brasil.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hileyi enjekte edince virüs devreye giriyor neden acaba ?

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
It is a false positive (I would like to believe that, LOL),, every injector is detected as a virus. It is your decision whether or not you trust the hack. . Remember that cheating is bannable
I can understand your and other new users concern and welcome it with maturity. These false positives are happening because we are using some packers for our products. Also even if we do not use them, ofc always false positive will be exists. Because we are developing cheats / hacks which is something kinda illegal. Rembember this, we are a big community and day by day we are still growing. And there is nearly zero user got harm from our products since 2015.

However, always be careful to not download cheats / hacks from unknown users. In our forum, we are approving new cheats / hacks topics one by one, but sometimes we can make mistakes about analyzes. Because we are humans, and there will be always a fault when humans exists.

Regards.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
O zaman sunucudan atmayan bir ayar yapmaya çalışacağım teşekkürler
Edit: Poison Exploiti biraz kıstıktan sonra atma olmadı
Hocam ben 2-3 gündür açamıyorum fix yediğini sandım ama sen açabilmişsin.Hala çalışıyormu sende.

Üye
4 HİZMET YILI
Hi !
I got an error message : /load pi fail
Does anyone have an idea how to resolve this issue?
THanks in advance!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...