Seçkin Üye
nasıl yaniUse Autolote function with filter of items
nasıl yaniUse Autolote function with filter of items
bugün açamamaya başladım hileyi yükleye basınca hiç birşey olmuyor neden acaba?Konuda videolu anlatım ve yazılı anlatım var. Nerde takıldınız ?
istediğin kadar client açıp ardından hileyi açarsan bütün clientlerde hile menüsü gelirhocam 2.clientı acamıyorum ne yapmam gerek
büyülü bakır da aynı şekilde toplamıyorarkadslar sürgünde bitkileri item filter kısmına ekliyorum (mesela leylak 2 tane var 1 i ekliyor denedm ikisinide çıkarıp eklemeyi ama olmadı yinede) fakat toplamıyor neden acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
hayır hiç toplamıyor yanlıs anladınız. filtre yokken topluyor filtreye eklediğimde toplamıyor yangları almasın die filtre de kullanıyorum böyle daha randımanlı çalısıyor hile o yüzden
hocam cloud exploiti videodaki ayarlarda kullanıyorum ama 5-10 dk sonra serverdan atıyor giriş ekranına nasıl düzeltirim ?Konunun en altında var.
İnternetle alakalı sorun o internet yavaşsa olur automations kısmında auto login var onu açhocam cloud exploiti videodaki ayarlarda kullanıyorum ama 5-10 dk sonra serverdan atıyor giriş ekranına nasıl düzeltirim ?
50Mbps download 20mbps upload alıyorum sabit. İnternetle alakalı olduğunu sanmıyorumİnternetle alakalı sorun o internet yavaşsa olur automations kısmında auto login var onu aç
İnternetle alakalı evet poison tüm slotlara birden vurduğundan kaldıramıyor chden atıyor50Mbps download 20mbps upload alıyorum sabit. İnternetle alakalı olduğunu sanmıyorum
pc ile nasıl bi alakası olabilir ki? olsa olsa hilenin ayarlarını fazla açmışlıktan olabilir diye düşünüyorum ondan sordumo pc ile alakalı banada sürekli oluyor @Adrorel
Muhtemelen işlemciye çok yük biniyor client crsah yiyor çünkü 5 tane pazar çarıyla ticaret yapıyordum hilesiz olduğu halde kapanıyordu zamanındapc ile nasıl bi alakası olabilir ki? olsa olsa hilenin ayarlarını fazla açmışlıktan olabilir diye düşünüyorum ondan sordum