Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Maden botunu geliştirmeye devam edilecek mi.Kazacağı madenleri seçmek gibi gibi hata falan bulursak burdan mı iletelim yoksa iletebileceğimiz bi adresiniz var mı ?.
Evet, geliştirmeye devam ediyorum merak etmeyin. Hata bulursanız buradan yorum atarak iletebilirsiniz, tüm yorumlara bakıp okuyorum merak etmeyin. :pain: Muhtemelen istediğiniz şeyi kolayca yapabilirim. İki adet list eklerim, birinci listede yakındaki madenlerin isimleri yazar, ikinci listede sizin listeniz olur.İstediğiniz madeni kendi listenize ekleyip filteri aktif ettiğiniz zaman sadece o madeni kazdırabilirim. Birkaç gün içerisinde eklerim bu sistemi. Şuan efsunlar üzerinde ve path üzerinde çalışıyorum. (Apex legends'ten zaman kaldıkça :mum:).

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Evet, geliştirmeye devam ediyorum merak etmeyin. Hata bulursanız buradan yorum atarak iletebilirsiniz, tüm yorumlara bakıp okuyorum merak etmeyin. :pain: Muhtemelen istediğiniz şeyi kolayca yapabilirim. İki adet list eklerim, birinci listede yakındaki madenlerin isimleri yazar, ikinci listede sizin listeniz olur.İstediğiniz madeni kendi listenize ekleyip filteri aktif ettiğiniz zaman sadece o madeni kazdırabilirim. Birkaç gün içerisinde eklerim bu sistemi. Şuan efsunlar üzerinde ve path üzerinde çalışıyorum. (Apex legends'ten zaman kaldıkça :mum:).
Priority gibi birşey eklenebilir mi aynı chde cennet varsa elmasa gitmemesi gibi.

Priority gibi birşey eklenebilir mi aynı chde cennet varsa elmasa gitmemesi gibi.
Maden botunun farm bot gibi bir yere taşınması gerektiği ve sabit path atılabilmesinin gerektiğini düşünüyorum çar sürekli belirli rotada geziyor maden yokken buda çok detected hale getiriyor.Son olarakta madenlere duvardan gitmemesi duvardan geçerek gidiyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
4 HİZMET YILI
İtem filter i aktif aktif ettiğimde ve bütün sürgündeki bitkileri işaretleme rağmen toplamıyor ve aynı şekilde büyülü bakırıda toplamıyor lütfen bu konuda yardımcı olun

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
hilenin özellikleri ayarları hakkında bana yardım edebilicek varsa mesaj atabilirmi burdan
Post automatically merged:

hile açıkken hiç bişey kullanmasam bile 10 dakka sonra oyun kapanıyor neden ?

Son düzenleme:
Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
İtem filter i aktif aktif ettiğimde ve bütün sürgündeki bitkileri işaretleme rağmen toplamıyor ve aynı şekilde büyülü bakırıda toplamıyor lütfen bu konuda yardımcı olun
item filter özelliği çalışıyor. yapamıyorsan o senin sorunun, istersen discorddan sana gösterebilirim nasıl yaptımı

hilenin özellikleri ayarları hakkında bana yardım edebilicek varsa mesaj atabilirmi burdan

hile açıkken hiç bişey kullanmasam bile 10 dakka sonra oyun kapanıyor neden ?
konu başındaki büyük yazılı yeri oku, sonra internetin kaç mb ise ona göre ayar düşür.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Dostlar bu posion exploit hangi kategoriye gitti
Edit: Görememişim Damage settingsteymiş güncellemeden beri kullanmadığımdan bulamadım :D
Edit2: Ch özelliği çıktığından beri del tuşuyla menüyü kapatınca ch değiştirme kocaman oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hocam benim de şöyle bir sıkıntım var harita kaydettim diyelim. Bir sonraki girişimde haritalar kısmında alt sekmeden eski kayıtlı haritaya tıklamadan direk yeni rota çizip onu döngüye alabiliyorum ama eski kayıtlı haritaya tıklarsam direk donup oyundan atıyor. sebebi ney olabilir.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hocam benim de şöyle bir sıkıntım var harita kaydettim diyelim. Bir sonraki girişimde haritalar kısmında alt sekmeden eski kayıtlı haritaya tıklamadan direk yeni rota çizip onu döngüye alabiliyorum ama eski kayıtlı haritaya tıklarsam direk donup oyundan atıyor. sebebi ney olabilir.
C:\OrhanGuard klasöründeki configinizi atın bakayım , böyle bir problem ilk defa sizden duyuyorum.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Bişey sorucam adam veya boş yere düştüğünde sekiyor ben hileyi wss atarkende kullanıyorum ama adam yere düşünce adamı sektirip uzağa atıyor benide oyundan atıyor bunu kapatmanın bi yolu varmı ?

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bişey sorucam adam veya boş yere düştüğünde sekiyor ben hileyi wss atarkende kullanıyorum ama adam yere düşünce adamı sektirip uzağa atıyor benide oyundan atıyor bunu kapatmanın bi yolu varmı ?
sanırım hızlı vurmayla alakalı o

hileden atıp oyunu kapatıyor neden
ayarları fullersen atabilir, sana lazım olmayanları kapat, ms leri de aşırı yapma

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
loader açık ama sitede yükleye basınca hiç birşey olmuyor acaba neyden olabilir üstad

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...