Windows 11 kullanıyorum bende çalışıyorI dont think we will support windows 11 until end of this year. Sorry.
Damage hack katagorisine taşındı. Eskiden hem wait damage hem ninja exploit hilesi aynı anda kullanılabiliyordu, bundan dolayı birçok kullanıcı background da bazı problemlerle karşılaşıyordu, aynı anda çalışmalarını engellemek için tek bir noktaya taşıdım özellikleri. Sonraki güncellemede eski haline getireceğim muhtemelen.Only Ninja Menüsü Neden Bende Yok
şunu merak ettim ninjadayken cloud kullanıcaksan wait damage napıcaksın.Hocam hilenin bir önceki sürümünde ninjalar hem cloud hem de wait dmg i aynı anda kullanabiliyordu. Ancak yeni güncellenen panelde sadece 1 tanesini seçebiliyoruz.![]()
Mine bot farm bot gibi bi kategoriye taşınmalı,Otomatik ch ve sabit path atma gelmeli.Damage hack katagorisine taşındı. Eskiden hem wait damage hem ninja exploit hilesi aynı anda kullanılabiliyordu, bundan dolayı birçok kullanıcı background da bazı problemlerle karşılaşıyordu, aynı anda çalışmalarını engellemek için tek bir noktaya taşıdım özellikleri. Sonraki güncellemede eski haline getireceğim muhtemelen.
Sabit path atmaktan kastınız nedir ?Mine bot farm bot gibi bi kategoriye taşınmalı,Otomatik ch ve sabit path atma gelmeli.
Rota atadığımızda çar o nokta içerisinde dönüp duruyor buda bot olduğumuzu fazlasıyla belli ediyor.Bir de madenlere giderken duvardan geçerek gitmese daha iyi olabilir.Sabit path atmaktan kastınız nedir ?
yani kısaca maden bittiğinde bi kordiye gelip orda maden beklemesi gibi.Rota atadığımızda çar o nokta içerisinde dönüp duruyor buda bot olduğumuzu fazlasıyla belli ediyor.Bir de madenlere giderken duvardan geçerek gitmese daha iyi olabilir.
Maden çıkıp çıkmadığını o rota üzerinden ilerlemeden bilemezsiniz, eğer bilinebilseydi zaten rota sistemiyle çalışması için tasarlamazdım maden botunu. Otomatikman bulunduğunuz konumdan madene giderdi değil mi ama ? Madenlere giderken duvardan geçerek gitmesi eğer sizi oyundan atmıyorsa bir zarar getirmez. "Close cheats if someone near" özelliğini aktif ederseniz yakında birisi varsa zaten duvardan geçmez.Rota atadığımızda çar o nokta içerisinde dönüp duruyor buda bot olduğumuzu fazlasıyla belli ediyor.Bir de madenlere giderken duvardan geçerek gitmese daha iyi olabilir.
yani kısaca maden bittiğinde bi kordiye gelip orda maden beklemesi gibi.
Anladım bir diğer sorun da auto loot açıkken bazen madencilik bitti yazısı çıkıyor bu benle alakalı bi sorun mu anlamadım.Maden çıkıp çıkmadığını o rota üzerinden ilerlemeden bilemezsiniz, eğer bilinebilseydi zaten rota sistemiyle çalışması için tasarlamazdım maden botunu. Otomatikman bulunduğunuz konumdan madene giderdi değil mi ama ? Madenlere giderken duvardan geçerek gitmesi eğer sizi oyundan atmıyorsa bir zarar getirmez. "Close cheats if someone near" özelliğini aktif ederseniz yakında birisi varsa zaten duvardan geçmez.
Somehow the hack worked again for me, I'm still using it with windows 11I dont think we will support windows 11 until end of this year. Sorry.
Same to meWindows 11 kullanıyorum bende çalışıyor![]()
If you don't want it to look like the PJ (player) is going through the walls, simply disable the boost setting hack or decrease the movement speed.Rota atadığımızda çar o nokta içerisinde dönüp duruyor buda bot olduğumuzu fazlasıyla belli ediyor.Bir de madenlere giderken duvardan geçerek gitmese daha iyi olabilir.
Hocam ellerine sağlık süper hile ancak şeytan kulesi demircisi hilesini nasıl yapıyoruz tıkladığımda altta metin2 deki saçma yazıalr çıkıyor sdohbet yerindeDamage hack katagorisine taşındı. Eskiden hem wait damage hem ninja exploit hilesi aynı anda kullanılabiliyordu, bundan dolayı birçok kullanıcı background da bazı problemlerle karşılaşıyordu, aynı anda çalışmalarını engellemek için tek bir noktaya taşıdım özellikleri. Sonraki güncellemede eski haline getireceğim muhtemelen.
Demirci katına çıkıyosun 1 kere sonra istediğin yerde yükseltebiliyosun.Hocam ellerine sağlık süper hile ancak şeytan kulesi demircisi hilesini nasıl yapıyoruz tıkladığımda altta metin2 deki saçma yazıalr çıkıyor sdohbet yerinde
You are using a hack in a game where it is forbidden and if you abuse the hack you may be discovered and get banned. If you don't want to get banned, don't use any hack, it's that simple.Merhaba hiç belli etmeden sasdece toplama kullansak ban yermiyiz acaba ? yada yiyen varmı benim gibi düşünüp
You can see what we can do with the hack: on this LinkHocam ellerine sağlık süper hile ancak şeytan kulesi demircisi hilesini nasıl yapıyoruz tıkladığımda altta metin2 deki saçma yazıalr çıkıyor sdohbet yerinde