Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
yükleye basıyorum ancak adblock vs kapalı olmasına rağmen hiç bişey gelmiyor.

naXm
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sürekli oyundan atıyor, ince bir ayarı mı var?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
şunu merak ettim ninjadayken cloud kullanıcaksan wait damage napıcaksın.
ninja cloud dmg 70 lvl m1 skill de ortalama 2k vuruyor, wait dmg da aynı anda 1k vuruyor totalde saniye başı 3k ya çıkıyor hasar. Hızı bayağı bir arttırıyor aslında ikisinin aynı anda kullanılması

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Damage hack katagorisine taşındı. Eskiden hem wait damage hem ninja exploit hilesi aynı anda kullanılabiliyordu, bundan dolayı birçok kullanıcı background da bazı problemlerle karşılaşıyordu, aynı anda çalışmalarını engellemek için tek bir noktaya taşıdım özellikleri. Sonraki güncellemede eski haline getireceğim muhtemelen.
Sonraki güncelleme tahminen ne zaman gelir.

Bu Sokaklar Acıya Kardeş Olur
Seçkin Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
beyler oyunun linki nerede acaba bulamoyrum

looking for better
Griffin Premium
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Of course there's a ban chance, and I'd say that it's extremely high (like 80%) if you're doing it on one of the new servers. Devs banned around 30 different accs of mine, even those where I was not cheating nor playing, only used them as a 'safe' stash for keeping all yang and precious loot. But it seems that they're checking logs or something, bc eventually all my accs were banned and I decided to quit at least for now

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
item arama özelliği pazar kurma yerinde de çalışmıyor arama yeri yok yani bide oyunda denk geliyor bazıları teee 100metre ötedeki canavarları vurabiliyor ama ben rangeyi yükselttiğim an oyundan atıyor. o hile bu hile olsa onları da atardı demi ?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
item arama özelliği pazar kurma yerinde de çalışmıyor arama yeri yok yani bide oyunda denk geliyor bazıları teee 100metre ötedeki canavarları vurabiliyor ama ben rangeyi yükselttiğim an oyundan atıyor. o hile bu hile olsa onları da atardı demi ?
Elinin altında ayarlanabilir hile var, sen ayarlıyamıyorsan benim suçum ne değil mi ama ? En basitinden item arama özelliğini bile çalıştıramamışsın, bir butona basmak çok mu zor acaba ?

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Rangeyi 30 altında tutup boostu 30 40 yaparsan sen 500 metre ilerdeki slotları kesersin dur bi de resim atayım
1634116734080.png

büyük ihtimalle sende target limiter açık olduğu için 5 slottan fazlasına vuramıyorsundur
1634116990022.png

Maksimum 1 gündede bu kadar kasabilirsin

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
başganım hile on numara beş yıldız. sadece item toplamada sadece efsunlu itemleri toplatma gibi birşey yapılabilse ya da toplanan itemleri otomatik npc'ye satma yapılabilse bomba olur.

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Elinin altında ayarlanabilir hile var, sen ayarlıyamıyorsan benim suçum ne değil mi ama ? En basitinden item arama özelliğini bile çalıştıramamışsın, bir butona basmak çok mu zor acaba ?
abi sen yanlış anladın beni videodaki gibi item arama yeri yok yani yazı yazcamız yer yok hilede... resim atabilirim istiyorsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...