Rota attıktan sonra enable mine bot dersen yakınındaki madenleri kazar.madencilik için botu nasıl çalıştırmamız gerek yardımcı olurmusunuz?
peki filtreyi nasıl yapacağız ?Rota attıktan sonra enable mine bot dersen yakınındaki madenleri kazar.
Ekleneceği söylendi mümkün olan en kısa sürede gelecektir zatenClient çökünce kendi kendine açılma eklenebilir.
virüs programlarını kapat komple öyle dene.Merhaba
Ben hileyi başlatıyorum başlattığımda metin 2 yanıt vermiyor diyor ve oyundan atıyor tamamen ne yapmam gerekiyor ? birde oyundan attıktan sonra memory hackersın programını siliyor
Her gün girip test ediyorum hileyi ve 6 aydır da aynı hesapta kullanıyorum. Ban falan yok, hile undetected.@nader11ndeu hile tespit ediliyor. Red ban aldım ve ticket attım. GF nin verdiği cevap sistemin hileyi tespit ettiği yönünde. Herhangi birisi video ss almamış yani.Sistem hileyi algılıyor. Cloud exploit(ninja bulut) kullanıyordum ve bu tespit edilmiş.Sanırım hile yapımcısı bunu gözden geçirmeli.Hile güvenli değil.
Hangi özellikleri kullanıyorsunuz girdiğinizde? Hepsini tek tek deniyormusunuz ? exploit- hızlı kanal- wallhack-movespeed - auto loot vs. ?Her gün girip test ediyorum hileyi ve 6 aydır da aynı hesapta kullanıyorum. Ban falan yok, hile undetected.
Evet hepsini kullanıyorum dostum. Şu sıralar skillbot yazdığımdan dolayı yeni karakterler açıp lvl falan da kasmam gerekti. Ninja exploit te kullandım normal damage hackta kullandım. Bir sıkıntı yok hesabımda.Hangi özellikleri kullanıyorsunuz girdiğinizde? Hepsini tek tek deniyormusunuz ? exploit- hızlı kanal- wallhack-movespeed - auto loot vs. ?
bir şeyler ters gidiyor normal olmayan bir şey var, yada bende bir sıkıntı var.Böyle olması çok saçma bkz:red banEvet hepsini kullanıyorum dostum. Şu sıralar skillbot yazdığımdan dolayı yeni karakterler açıp lvl falan da kasmam gerekti. Ninja exploit te kullandım normal damage hackta kullandım. Bir sıkıntı yok hesabımda.
Clientten çok atılmayacak ayarlar yapın. 2 den fazla hesap kullanmayın. Sizin redban dediğiniz şey server taraflı atılıyor. Client taraflı hilenin detectlenmesi gibi bir durum söz konusu değil. Adam serverden atılan paketlere, paketlerin çokluğuna bakarak normal bir kullanıcı ile sizi kıyaslayıp hile olduğunuz kanısına varıyor. Bunu nasıl çözeriz derseniz bunda benim yani hile yapımcısının yapacağı bir şey yoktur, Hileyi kendiniz ayarlıyabilirsiniz. Ayarları kısın. Yakında legit farm bot ekleyeceğim zaten aeldra hilesini çıkarttıktan sonra. Bir de onunla denersiniz.bir şeyler ters gidiyor normal olmayan bir şey var, yada bende bir sıkıntı var.Böyle olması çok saçma bkz:red ban
evet çok fazla oyundan atıp hızlı giriş yaptım belkide ondan kaynaklı. Peki serverden atılan paketlere derken onu anlamadım paketlerin çokluğu ne anlama geliyorClientten çok atılmayacak ayarlar yapın. 2 den fazla hesap kullanmayın. Sizin redban dediğiniz şey server taraflı atılıyor. Client taraflı hilenin detectlenmesi gibi bir durum söz konusu değil. Adam serverden atılan paketlere, paketlerin çokluğuna bakarak normal bir kullanıcı ile sizi kıyaslayıp hile olduğunuz kanısına varıyor. Bunu nasıl çözeriz derseniz bunda benim yani hile yapımcısının yapacağı bir şey yoktur, Hileyi kendiniz ayarlıyabilirsiniz. Ayarları kısın. Yakında legit farm bot ekleyeceğim zaten aeldra hilesini çıkarttıktan sonra. Bir de onunla denersiniz.