zaten var ?multi client desteği gelme şansı var mıdır acaba ?
sadece 1 kere çar banlattım oda pegasustan ticket falandan yemedim.epostanda pegaban diye yazıyorsa pegasus banlamıştır zatenGaliba biraz abartıyorum ve ya hesabı kasarken çok report yiyorum 4ncü hesabım banlandıTabiki bu hilenin suçu değil, kullanırken biraz dikkatli olun. Teşekkür ediyorum.
genellikle 80 ms yada 20 ms alıorum uygunmu ??you need stable ping , when u get high ping it kicks you when using x1000
uygun gibigenellikle 80 ms yada 20 ms alıorum uygunmu ??
nasıl yapabiliyoruz benim her açtığımda tek bir cliente inject ediyorzaten var ?
istediğin kadar client açtıktan sonra inject etmen gerekiyomulti client desteği gelme şansı var mıdır acaba ?
anladım teşekkür ederim.istediğin kadar client açtıktan sonra inject etmen gerekiyo
önemli değilanladım teşekkür ederim.
İstediğin kadar client açıp yükleyeceksin.nasıl yapabiliyoruz benim her açtığımda tek bir cliente inject ediyor
evetŞuanda 1000x çalışıyormu ninja Zehirli bulutu yani
O zaman beni bekle ANADOLUUUUU
demek istediğim hileyi aktif etmek için menü bulamadım site üzerinden hilenin bulunduğu yeri bulamadımtry pressing Insert
burayı bi incele detaylı anlatılmışdemek istediğim hileyi aktif etmek için menü bulamadım site üzerinden hilenin bulunduğu yeri bulamadım
100% workingWindows 11de çalışıyor mu ?
Metin 2 açılsa kullanıcamda metin 2 açılmıyor cheat blocker yükleniyor bekliyorum açılmıyor.100% working