Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AliHAN
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaslar Cloud EXploit'i Nasıl kullanabilirim.

Veyahut Bow'u. Çok fazla ok harcanıyor bilgisi olanlar bir yazabilir mi?

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Arkadaslar Cloud EXploit'i Nasıl kullanabilirim.

Veyahut Bow'u. Çok fazla ok harcanıyor bilgisi olanlar bir yazabilir mi?
bow'u kullanmadım hiç onu bilen birisi yazar ama cloud exploit için yakın dövüşü becerilerini alman gerekiyor. aldıktan sonra cloud exploiti seçmen ve damage ayarlarını yapman yeterli

AliHAN
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
mt2 de de hile yapılmaz oyunda öldü becne wolftüden farkı kalmadı bence wolftü için uğraşmıyorsanız bunun içinde uğraşmayın oynayan çok kişi yok çünkü
Metin2'nin öldüğü yorumuna kesinlikle katılmıyorum. Hala oynanılabilir duırumda oldugunu düşünüyorum.
Post automatically merged:

bow'u kullanmadım hiç onu bilen birisi yazar ama cloud exploit için yakın dövüşü becerilerini alman gerekiyor. aldıktan sonra cloud exploiti seçmen ve damage ayarlarını yapman yeterli
Cloud Exp. bilgin için teşekkür ediyorum,

Ayrıca '' Bow '' için hala bilgisi olanların bilgisine başvurmak istiyorum, beklemedeyim.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Metin2'nin öldüğü yorumuna kesinlikle katılmıyorum. Hala oynanılabilir duırumda oldugunu düşünüyorum.

Cloud Exp. bilgin için teşekkür ediyorum,

Ayrıca '' Bow '' için hala bilgisi olanların bilgisine başvurmak istiyorum, beklemedeyim.
önemli değil, bow içinde birazdan bi girip bakarım hem bende denemiş olurum

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
O halde haberinizi bekliyorum.
çok ayrıntılı olmasa da şimdi denedim, okun çok hızlı azalmasının sebeplerinden biri delay diğeri range (çok emin değilim). sanırım mantık ok fırlattığı her mob'u sayıyor, range fazla delay az olunca ondan kaynaklı çok hızlı ok tüketimi oluyor. delay 500 yaptığımda gözle görülür fark oldu, target 30 ve range 20 yaptım böyle işe yarar gibi duruyo bi deneyebilirsin. ama bence cloud exploit kullanman çok daha mantıklı gibi duruyor

AliHAN
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
çok ayrıntılı olmasa da şimdi denedim, okun çok hızlı azalmasının sebeplerinden biri delay diğeri range (çok emin değilim). sanırım mantık ok fırlattığı her mob'u sayıyor, range fazla delay az olunca ondan kaynaklı çok hızlı ok tüketimi oluyor. delay 500 yaptığımda gözle görülür fark oldu, target 30 ve range 20 yaptım böyle işe yarar gibi duruyo bi deneyebilirsin. ama bence cloud exploit kullanman çok daha mantıklı gibi duruyor
Peki kasılmaya deger mi yani demek istediğim o okları durmadan satın mı alacagız ve bununla nasıl başa çıkılabilir?

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Peki kasılmaya deger mi yani demek istediğim o okları durmadan satın mı alacagız ve bununla nasıl başa çıkılabilir?
yani bana sorarsan değmez, dediğim gibi cloud kullanman zaman açısından daha mantıklı ama yine de sana kalmış bir durum. güncelleme geldiğinde markete gidip ok almadığı sürece satın alman gerekiyor (yerden düşenleri saymıyorum, onların yeterli olacağını sanmıyorum. yinede denemekte fayda var)

AliHAN
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
yani bana sorarsan değmez, dediğim gibi cloud kullanman zaman açısından daha mantıklı ama yine de sana kalmış bir durum. güncelleme geldiğinde markete gidip ok almadığı sürece satın alman gerekiyor (yerden düşenleri saymıyorum, onların yeterli olacağını sanmıyorum. yinede denemekte fayda var)
Hocam cok tesekkurler vaktinizi ayırıp denedikten sonra dönüş yaptıgınız için. Bilginiz benim için faydalı olacak. Teşekkür ediyorum.

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bakım sonrası hileyi açarken oyudan atıyor maalesef hile fixlendi üstadlarım üstadımızdan el atmasını rica ediyoruz

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
teşşekür ederim çok faydalı bir hile

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bende az önce denedim gelen güncellemeden sonra oyundan atıyor giriş ekranına gelmeden

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
daha şimdi aldılar güncellemeye :) mh ekibi çok hizli maşallah kısa zamanda çözüme ulaştıracaklarına inaniyorum

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
This is a temporal ban, try, GF is making a internal antihack and they have detected suspicious activity in your account, Try to play after 5-6 hours and then reduce the use or edit config of hack.

Its working perfectly, that you don't know how to use it is something else
Thanks for the info

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...