Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
İp değiştirmek için neden müşteri hizmetlerini arıyorsunuz? modemi resetleyince değişiyor zaten. Başka firmalarda farklımı acaba bilmiyorum
forumda bir arkadaş yazmıştı. ben netspeed kullanıyorum internet olarak modem reslediğimde düzelmedi. ya da belkide sistemsel olarak beni engelledi gameforge çünkü başka hesaplarıma girebiliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
oyundan daha akıllı hile olurmu? yapmışlar olmuş :D

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
forumda bir arkadaş yazmıştı. ben netspeed kullanıyorum internet olarak modem reslediğimde düzelmedi. ya da belkide sistemsel olarak beni engelledi gameforge çünkü başka hesaplarıma girebiliyorum.
valla bilmiyorum netspeed hiç kullanmadım yani başka sağlayıcılarda olmuyosa bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ip değişmek için modem reseti yeterli olur eğer statik ip alınmadıysa eğer ban devam ediyorsa hwid ban yemiş olabilirsin şuan en çok kullanınan yöntemlerden biri

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
savaşçı karakter kullanan varsa ayarlarını atabilir mi sürekli oyundan atıyor ya

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Statik IP kullanıyorsan değişmemesi doğal netspeed ile konuşarak dinamik ip olabilirsin böylelikle değişecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bazen sadece ayarla değil etrafında çok fazlar karakter, ve canavar var ise atma meydana gelebiliyor.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
how do you guys play the game , i leveled my ninja to 60 and now idk what to do xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...