Onaylı Üye
Sürekli olarak oyundan atıyor videodaki gibi olmuyor 2-3 moba vuruyor (yada kafasına göre vurmuyor) neden acaba nerde hata yapıyorum
evet hocamkaçıncı katına çıkmak gerek demirci katınamı
izlediğim bir video'da görmüştüm, 2 pc kullanarak çözüm getiriyordu. hata vermeyen pc den oyna dedikten sonra hemen peşine hata veren pc ile oyna diyordu ve sorunsuz açılıyorduoyun mevcut değil hatasına çözüm bulabilen varsa yardımcı olabilirmi?
bulunduğun alan dar bir alansa (kule gibi) range'i fazla açmamalısın, ama geniş bir alandaysan (sohan gibi) range'ini yüksek tutabilirsinSürekli olarak oyundan atıyor videodaki gibi olmuyor 2-3 moba vuruyor (yada kafasına göre vurmuyor) neden acaba nerde hata yapıyorum
no only GFdoes it work in pvp
A shame to hear that, surely you have abused using the hack, the bans are permanent when GF mail arrivesValla hesaplar gitti ya,oyun senin için mevcut değil hatası alıyorum ticket attım harici yazılımdan sınırlandırıldı diye mail geldi çok legit oynadım aslında kimseye yakalanmadım gayet eminim niye böyle oldu anlamadım,çözmek için bi pc yi değiştirmedim onun dışında bütün çözümleri denedim nafile.....![]()
Silah zırhı takıp çıkartırken damage ayarın açık mı duruyor ?Hileyi 12 saattir falan kullanıyorum dediğiniz gibi çok ince bi ayarı var atmaması için (sadece ninjada sword ayarını seçip hançer takarak çalıştırabildim savaşçı sura vs çalışmadı anlamadım) bazen de zırh silah takarken oyundan direk atıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim (çok güzel hile aşırı hoşuma gitti oyuna yeniden başlatır)
evet damage açık, hocam bir de savaşçıda neden çalışmıyor ona da bi el atabilirsen sevinirimSilah zırhı takıp çıkartırken damage ayarın açık mı duruyor ?
Takıp çıkartırken damage'yi kapatabilirsin. Uzun zamandır kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım ama büyük ihtimalle bende damage sürekli açık olmadığındandır. Savaşçıda da sword seçip range ve target limitini açtığımda sorun olmuyor. Hangi ayarların açık savaşçıda ss atabilir misin buraya ?evet damage açık, hocam bir de savaşçıda neden çalışmıyor ona da bi el atabilirsen sevinirim
Takıp çıkartırken damage'yi kapatabilirsin. Uzun zamandır kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım ama büyük ihtimalle bende damage sürekli açık olmadığındandır. Savaşçıda da sword seçip range ve target limitini açtığımda sorun olmuyor. Hangi ayarların açık savaşçıda ss atabilir misin buraya ?
Takıp çıkartırken damage'yi kapatabilirsin. Uzun zamandır kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım ama büyük ihtimalle bende damage sürekli açık olmadığındandır. Savaşçıda da sword seçip range ve target limitini açtığımda sorun olmuyor. Hangi ayarların açık savaşçıda ss atabilir misin buraya ?
Target limiter de açıp 8 e getir reis. İnternetin fena değilse delay kısmını 70 80 civarına çekmeni tavsiye ederim. Range kısmında da 20 yi geçmePost automatically merged:
hocam aynı sorunu yaşadım şimdi dakikalar içinde çözdüm modem resetlemeyi deneyebilirsin belki bi ihtimalValla hesaplar gitti ya,oyun senin için mevcut değil hatası alıyorum ticket attım harici yazılımdan sınırlandırıldı diye mail geldi çok legit oynadım aslında kimseye yakalanmadım gayet eminim niye böyle oldu anlamadım,çözmek için bi pc yi değiştirmedim onun dışında bütün çözümleri denedim nafile.....![]()
demirci katına çıktık diyelim hileyle sınırsız + basma yapabiliyormuyuz ?Kurucu+ olmak gerekiyor diyor
Denedim olmadı farklı hesap açılıyor tek real acc açılmıyorhocam aynı sorunu yaşadım şimdi dakikalar içinde çözdüm modem resetlemeyi deneyebilirsin belki bi ihtimal
Hilede config mevcut. Config oluşturup kaydettiğinizde autoloot ayarlarınızda kaydolur.Auto loot ayarları felan kaydetme gibi bir imkan varmı ?