Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Merhaba, öncelikle hile için çok teşekkür ederim. Yaklaşık 1 haftadır hileyi kullanıyorum, 10 farklı çar ile "Oyun şuanda senin için mevcut değil" diye tabir ettiğimiz GameForge'nin otomatik banını yedim. Her defasında itirazda bulundum ve gelen yanıt şu şekilde oldu;

"Gameforge Destek ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Hesabı doğruladıktan sonra, yaşadığınız durumun birkaç nedenden kaynaklandığını söyleyebiliriz: Bu hesabın, oyunun tamamını / bölümlerini otomatikleştiren harici bir yazılım kullandığına dair kanıtımız var (= “botting yazılımı” olarak adlandırılır) ).
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
'te görülebileceği gibi, bunun
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ciddi bir ihlali olduğunu unutmayın .
Ek olarak, lütfen aşağıdakileri aklınızda bulundurun: kısıtlama güvenlik sistemimizin otomatik bir yanıtı olduğundan, bu davranışı durdurmadığınız sürece oyuna bir daha erişim izni verilmeyecektir."

Ayarları ne kadar düşürsem de ban yemeye devam ettim. Şuan 11. çar ile deneme yapıyorum, tek tek ayarları deniyorum. Ayarların aşırı yüksek olmasından ziyade ban sebebinin "Oto CH'nin çok sık kullanımı", "Oto Login'in çok sık kullanımı", "Boost ayarının 2'nin üzerine çıkması", "Damage bölümünde Target'in 30'dan fazla olması" olduğunu tespit ettim. Bu iki özelliği kullanmıyorum, oyunu asla arka plana alıp film izlemiyorum ve tüm bunların sonunda 3 gündür ban yemeden oynuyorum.

Üşengeç arkadaşlar için 1 haftalık çıkarımlarımı özetliyorum;

Oto CH - Oto Login" kullanmayın,
*Ayarlarınızı daima düşük tutun,
*Asla 4 saatten uzun süre bot açık kalmasın,
*Başka bir oyuncu haritada belirdiğinde botunuzu otomatik olarak durdurun.
*Bir kez bu kırmızı hatayı aldıktan sonra sakın ip adresiniz değişmeden, bilgisayarı yeniden başlatmadan, hwid maskelemesi yapmadan sıfırdan hesap açıp yeniden botu kullanmaya çalışmayın.(Kullanmasanızda akşamına ban yiyorsunuz :)
*Ve Asla bir günde 25 Levelden fazla almaya çalışmayın

Emeğinize sağlık, herkese GameForge'siz bir hayat diliyorum.
Her türlü red ban atıyor. Artık hile kullanılmaz bu oyunda.

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hile güzel ama dikkatli kullanın arkadaşlar gameforce af etmiyor .

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
fena hile olmuş ellerine sağlık

Önce insan olalım
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Yıllarımı çalan güzel oyunum iyimi varsın.... Güzel hile

Önce insan olalım
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kral bu yukarıda ok gidiyor hile ile alakalı ne o yabancı dilim iyi olmadığı için çözemiyorum

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
foruma az önce kayıt oldum olur olmaz bu hileyle karşılaştım çok güzel hoşgeldin hediyesi oldu bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...