Seçkin Üye
deneyen varmi arkdaşlar yardımci olun lütfen
gf hilesi bu dostum pvplerde çalışmaz.uriel korumalı pvplerde çalışıyormu ?
Post automatically merged:
uriel korumalı pvp lerde çalışıyormu ?
teşekkür ederimgf hilesi bu dostum pvplerde çalışmaz.
Evet, içerisinde farmbot mevcut.teşekkür ederim
metin taşlarını da kesiyormu ?
Evet, ben de denedim bugün gelen güncellemeden sonra artık injectlenince oyun kapanıyor. Yakın zamanda yeni oyun sürümüne güncellerler umarım.Hile bugün ki bakımla çalışmıyor sanırım
Zaten red ban olayı sıkıyordu da arkadaşların çarlarını kasıyordum yine işime bir şekil yarıyodu kötü oldu xdEvet, ben de denedim bugün gelen güncellemeden sonra artık injectlenince oyun kapanıyor. Yakın zamanda yeni oyun sürümüne güncellerler umarım.
Ben 90 lvl ninjamla oynuyorum hala sürgünde 2-3 oda çekiyorum kasıyorum geleni geçeni de indiriyorum halen daha sağlam duruyor hesapZaten red ban olayı sıkıyordu da arkadaşların çarlarını kasıyordum yine işime bir şekil yarıyodu kötü oldu xd
Bizde niye açıyorum 40-50 level oluyor bakıyorum kalıcı red ban yiyor ya xd.Ben 90 lvl ninjamla oynuyorum hala sürgünde 2-3 oda çekiyorum kasıyorum geleni geçeni de indiriyorum halen daha sağlam duruyor hesap![]()
sadece çar kasıyorum ondan dolayı yersede hileyi açtığım çar yiyor.Bizde niye açıyorum 40-50 level oluyor bakıyorum kalıcı red ban yiyor ya xd.
hwid ban var çünkü dostum aç bi hesap hiç hile kullanma bir süre sonra onun da ban yediğini göreceksin gameforge'da hwid + ip tarzı banlar atmaya başladı.Bizde niye açıyorum 40-50 level oluyor bakıyorum kalıcı red ban yiyor ya xd.
sadece çar kasıyorum ondan dolayı yersede hileyi açtığım çar yiyor.
hayır kanka hwid olsa diğer çarlarımda ban yer hilesiz oynayınca yemiyorumhwid ban var çünkü dostum aç bi hesap hiç hile kullanma bir süre sonra onun da ban yediğini göreceksin gameforge'da hwid + ip tarzı banlar atmaya başladı.
ip ban yiyemem zaten cgnat kullanıyorumhayır kanka hwid olsa diğer çarlarımda ban yer hilesiz oynayınca yemiyorum