Süper Üye
boss kesmenin getirisi olduğunu biliyorum fakat şuanki hile o kadar seri ve hızlı eritmiyor daha örümcek zindanındaki kraliçe örümceği kesemiyor çar hile biraz slow vuruyor yumrukla falan kesen var nasıl ne ayar yapıyorlar bende anlamadım o yüzden boss işi şuanlık yapamıyorumboss kesmenin çok iyi bir getirisi oluyor yüksek level boss kesmek istiyorsan geceleri oyuncuların az olduğu alanlarda level kasmanı öneririm ve kesinlikle sürekli bilgisayar başında dur. Bir kişi bile ss alırsa ban yeme ihtimalin var.
ne kadar delay (ms) düşürürsen o kadar hızlı vurursun ve okçu ile 1000x aç crash yememek istiyosan vurma mesafesini düşür.boss kesmenin getirisi olduğunu biliyorum fakat şuanki hile o kadar seri ve hızlı eritmiyor daha örümcek zindanındaki kraliçe örümceği kesemiyor çar hile biraz slow vuruyor yumrukla falan kesen var nasıl ne ayar yapıyorlar bende anlamadım o yüzden boss işi şuanlık yapamıyorum
1000x hangi özellikne kadar delay (ms) düşürürsen o kadar hızlı vurursun ve okçu ile 1000x aç crash yememek istiyosan vurma mesafesini düşür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?