Metin2 hile ile oyun içi para kasma taktiği verirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Sa cümleten hile ile daha önce deneyimlediğiniz veya şuan hali hazırda ben bunu yapıyorum çok iyi getirisi oluyor dediğiniz taktikler varsa yazarmısınız rica etsem eski bir konuya göz attım günde 15 20 won kasan varmış ben şuan 60 levelim metin kovalamak istiyorum ama pek getirisi olmuyor akıcı bir şekilde para getirisi olan + basma olur başka bir taktik olur bilen bunu hile ile yapan veya şuan yapıyor olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim

Not: Arkadaşlar sunucusunda oynuyorum

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
boss kesmenin çok iyi bir getirisi oluyor yüksek level boss kesmek istiyorsan geceleri oyuncuların az olduğu alanlarda level kasmanı öneririm ve kesinlikle sürekli bilgisayar başında dur. Bir kişi bile ss alırsa ban yeme ihtimalin var.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
boss kesmenin çok iyi bir getirisi oluyor yüksek level boss kesmek istiyorsan geceleri oyuncuların az olduğu alanlarda level kasmanı öneririm ve kesinlikle sürekli bilgisayar başında dur. Bir kişi bile ss alırsa ban yeme ihtimalin var.
boss kesmenin getirisi olduğunu biliyorum fakat şuanki hile o kadar seri ve hızlı eritmiyor daha örümcek zindanındaki kraliçe örümceği kesemiyor çar hile biraz slow vuruyor yumrukla falan kesen var nasıl ne ayar yapıyorlar bende anlamadım o yüzden boss işi şuanlık yapamıyorum

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
cor kas kanka 4 hesapla

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
boss kesmenin getirisi olduğunu biliyorum fakat şuanki hile o kadar seri ve hızlı eritmiyor daha örümcek zindanındaki kraliçe örümceği kesemiyor çar hile biraz slow vuruyor yumrukla falan kesen var nasıl ne ayar yapıyorlar bende anlamadım o yüzden boss işi şuanlık yapamıyorum
ne kadar delay (ms) düşürürsen o kadar hızlı vurursun ve okçu ile 1000x aç crash yememek istiyosan vurma mesafesini düşür.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sunucuyu bilmiyorum fakat en iyi kazanç okey taşı etkinliğinde elde ediliyor. Eğer sunucuda varsa çok rahat para kasabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
aktifliğin en düşük olduğu zamanları belirleyip o zamanlarda girip paso boss kesmeni tavsiye ederim dostum eskiden öyle yapardım :D

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
4 Hesap 20 çar ile günde 5 cor kassan 5x20 Günde 100 cor 10 Günde 1k Cor 1k Cor ile 3-4 tane antika çıkartırsın tanesini 2 Wondan satsan 4 tane çıksa 10 günde 8 won 1 Won en kötü bir sv de 5 lira 8X5 40 Lira 10 günde Ve bu işlem maksimum senin 2-3 saatini alır

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Knk bununla ilgili youtubeda video çeken bir adam vardı istersen bi araştırıp bak

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
BK var yada bos kes bir sandık vardı benim arkadaş yapıyor o işi güzelde getiri var diyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hile ile 2 hesap hidra dönmek çok güzel oluyor en iyi getiri onlarda, bunun haricinde itemin hiç yoksa hpli item düşürüp satmaya falan çalışman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kardeşim bilgisayarına sanal pc kur istedigin kadar ordan devam et kazanırsın
sanal pc için youtubede videolar var

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kanka alıyorsun metin taşı dedektörü giriyorsun doyuma 2 saate 2 T para

Üye
4 HİZMET YILI
Beyler Bende Çok Araştırdım Ama Bulamadım En Son Youtube Aradım Bi Tane Buludm Ama O Da Çalışmıyo Yardım Pls

Üye
4 HİZMET YILI
en iyisi metin taşı kes durmadan çıkan bkları satarsın ufak tesef + itemlerı bırıktır yerden duşen mıktarları az olsada bırıkınce guzel paralar edıyorlar

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
+ basma itemleri düşür sonra pazarda sat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...