Metin2 Hilesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Uzun süredir bu forumdayım fakat görebildiğim kadar ben bu forum da metin2 hilesinin en fazla 2 3 ay durduğunu gördüm veya yanlış olabilirim,
öyle kararlı konuşmuyorum bildiğim kadarını diyorum belki daha da azdır bilmiyorum.

Neden her oyunun hilesi olup gameforge gibi basit bir koruması olan metin2 için gelişmiş bir hile yazılmıyor inanın bana bilgim yetse ilk işim (m2bob ve m24) gibi bir yazılımla girişicem bu piyasaya ama bence böyle bir şey yapılmalı ya da düşünüldümü böyle bir şey.
tekrar söylüyorum bu konu hakkında öyle aman aman bir bilgim yok öylesine bir konu açayım da biraz sohbet edelim diye açtım konuyu.
Umarım böyle bir şey en kısa sürede yapılır ve piyasa'ya sürülür.

Hayırlı Ramazanlar!​

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Sebebini basitçe açıklayacak olursak, Oyunu şuan oynayan kaç insan var forumda çok az, istek olmayan bir oyuna hile yapmaya gerek yok diye düşünüyorum
Zaten bahsettiğin gibi koruması çok zor bir koruma değil kendin de yazabilirsin yardım alarak

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
wolftü isteyen daha fazla ama oynayan az olduğu için çıkarmıyorlar metin2 de çıkmaz büyük ihtimal

Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sebebini basitçe açıklayacak olursak, Oyunu şuan oynayan kaç insan var forumda çok az, istek olmayan bir oyuna hile yapmaya gerek yok diye düşünüyorum
Zaten bahsettiğin gibi koruması çok zor bir koruma değil kendin de yazabilirsin yardım alarak
ya zaten aklımda öyle bir şeyler var ama şuan udemy üzerinden ''C#'' dersi görüyorum pek bir bilgim yok hile ilgili şuan for döngüsü falan işliyorum işte umarım başarabilirim biraz python ve c# ile yapılır diye düşünüyorum ama mesela yapılabilse sByte veya dword böyle birşey yapsa güzel olur bence ki metin2 hilesi arayan çok ama forum da yok bi bakımada mantıklı bir şey diyorsun isteyen çok yok

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
bence yapılmalı en az TR de 200 k user var metin2 piyasasında hem pvp hem tr en azından crackleme yapılabilir +
Post automatically merged:

ya zaten aklımda öyle bir şeyler var ama şuan udemy üzerinden ''C#'' dersi görüyorum pek bir bilgim yok hile ilgili şuan for döngüsü falan işliyorum işte umarım başarabilirim biraz python ve c# ile yapılır diye düşünüyorum ama mesela yapılabilse sByte veya dword böyle birşey yapsa güzel olur bence ki metin2 hilesi arayan çok ama forum da yok bi bakımada mantıklı bir şey diyorsun isteyen çok yok
dediğin kadar kolay değil yeni korumalar cıktı artık düşün m24pro sahibi bile vazgecti uğraşamadı

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
benim elimde bir tane var konu açayım kullanın o zaman.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
metin 2 çok eski aga daha güncel oyunların hile lerini bulman daha kolay.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Bence hilesi olsa +oyuncu bile kazanır. Uzun zamandır bekledim ha çıktı çıkacak diye olmadı :(

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Oyunun useri baya fazla bide pvp serverleri de eklersek çoğu oyuna taş çıkartır.
Dword ekibi bu işe başlarsa eminim piyasanın en iyi hilesi ni çıkarırlar. Bende ufak hileler kodlayıp oynuyorum kendimce sana tavsiyem c# tan sonra c++ ve asm öğrenmendir.

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Oyunun useri baya fazla bide pvp serverleri de eklersek çoğu oyuna taş çıkartır.
Dword ekibi bu işe başlarsa eminim piyasanın en iyi hilesi ni çıkarırlar. Bende ufak hileler kodlayıp oynuyorum kendimce sana tavsiyem c# tan sonra c++ ve asm öğrenmendir.
Forumda diye belirtmiştim iyi okusaydınız keşke :)

Üye
7 HİZMET YILI
aslında pvp lere tr ye güzel bi hile çıkarılsa dediğiniz gibi fazladan oyuncu bile kazanır

Üye
7 HİZMET YILI
metin 2 hilesi olsa gerçekten cok güzel olur eminim benim gibide bekleyen yada araştıran bir çok kişi vardır internette won hilesi olsun yada baska hile olsun var ama parayla satış yapıyolar won hilesi mesela ne kadar doğru çalışıyor bilmiyorum bencede çıksa metin2 ye hile çok daha güzel olur ben bizzat oynuyorum ama hilesi yok bulamadım :) yapan olursa şimdiden çok teşekkürler :)

Üye
8 HİZMET YILI
Aynen keşke güzel bi mt2 hilesi çıkarsalar çok güzel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...