ya zaten aklımda öyle bir şeyler var ama şuan udemy üzerinden ''C#'' dersi görüyorum pek bir bilgim yok hile ilgili şuan for döngüsü falan işliyorum işte umarım başarabilirim biraz python ve c# ile yapılır diye düşünüyorum ama mesela yapılabilse sByte veya dword böyle birşey yapsa güzel olur bence ki metin2 hilesi arayan çok ama forum da yok bi bakımada mantıklı bir şey diyorsun isteyen çok yokSebebini basitçe açıklayacak olursak, Oyunu şuan oynayan kaç insan var forumda çok az, istek olmayan bir oyuna hile yapmaya gerek yok diye düşünüyorum
Zaten bahsettiğin gibi koruması çok zor bir koruma değil kendin de yazabilirsin yardım alarak
dediğin kadar kolay değil yeni korumalar cıktı artık düşün m24pro sahibi bile vazgecti uğraşamadıya zaten aklımda öyle bir şeyler var ama şuan udemy üzerinden ''C#'' dersi görüyorum pek bir bilgim yok hile ilgili şuan for döngüsü falan işliyorum işte umarım başarabilirim biraz python ve c# ile yapılır diye düşünüyorum ama mesela yapılabilse sByte veya dword böyle birşey yapsa güzel olur bence ki metin2 hilesi arayan çok ama forum da yok bi bakımada mantıklı bir şey diyorsun isteyen çok yok
Oyunun useri baya fazla bide pvp serverleri de eklersek çoğu oyuna taş çıkartır.Sebebini basitçe açıklayacak olursak, Oyunu şuan oynayan kaç insan var forumda çok az, istek olmayan bir oyuna hile yapmaya gerek yok diye düşünüyorum
Zaten bahsettiğin gibi koruması çok zor bir koruma değil kendin de yazabilirsin yardım alarak
Dword ekibi bu işe başlarsa eminim piyasanın en iyi hilesi ni çıkarırlar. Bende ufak hileler kodlayıp oynuyorum kendimce sana tavsiyem c# tan sonra c++ ve asm öğrenmendir.ya zaten aklımda öyle bir şeyler var ama şuan udemy üzerinden ''C#'' dersi görüyorum pek bir bilgim yok hile ilgili şuan for döngüsü falan işliyorum işte umarım başarabilirim biraz python ve c# ile yapılır diye düşünüyorum ama mesela yapılabilse sByte veya dword böyle birşey yapsa güzel olur bence ki metin2 hilesi arayan çok ama forum da yok bi bakımada mantıklı bir şey diyorsun isteyen çok yok
Forumda diye belirtmiştim iyi okusaydınız keşkeOyunun useri baya fazla bide pvp serverleri de eklersek çoğu oyuna taş çıkartır.
Dword ekibi bu işe başlarsa eminim piyasanın en iyi hilesi ni çıkarırlar. Bende ufak hileler kodlayıp oynuyorum kendimce sana tavsiyem c# tan sonra c++ ve asm öğrenmendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?