arkadaşlar yardımcı olucak varmı ya metin2 hwid ban yedim format attım olmadı mac adres değiştim olmadı sanal makine oldu ama normal olarak girmek istiyorum yardımcı olabilecek varmı
Metin 2 low knka.Hard diske ban atıyor.Oyunun kurulu olduğu c veya d nerdeyse onun serı numarasına ban atıyor.Ben sürekli açıyorum.Hard diskin seri numarasını değiştirmen yeterli.Arama motorunda arat değiştirmeyi bilmiyorsan.
No one suggested this, but try finding a HWID spoofer, it may work for Metin2. I can't link any, but there are plenty online. Also if it is a HWID+IP ban, most ISP's have dynamic IP so you can reset it by unplugging your modem for ~10 mins. Give it a try, let us know how it works.
Çok yanlış cevaplar almışsın. söyledikleri yanlış. eğer hwid ban yediysen ban yeme İHTİMALİ olan parçaların
Ramlar (wmic MEMORYCHIP get serialnumber yazarak idleri görebilirsin)
SSD & HDD'ler (wmic DISKDRIVE get serialnumber yazarak idlerini görebilirsin)
Anakart (wmic baseboard get serialnumber)
Mac adresin biosla ilgili şeyler vs vs.
Bilgisayarında tracer dosyaları olur çoğu anticheatte.
Anticheatten anticheate ban yiyen şeyler değişir ve bunların metin2'de nekadar iyi ciddi olduğunu bilemem.
Hwid spoofer öneririm.
IP BAN HWID BAN DEĞİLDİR, lütfen bunu farkedin. ip ban = ip ban, hwid ban = hardware id ban yani bilgisayar parçalarının idleri ban yer