teşekkür ederimprocces hacker injector olarak kullanabilirsiniz bende sadece o çalıştırıyor ellerinize sağlık hocam
Hocam ben yapamadım ya, yardım edermisiniz system informer yazıyor benimkinde, indirdim, yukarda verilen mobware yi ve configi masaüstüne çıkardım şimdi ne yapıcamprocces hacker injector olarak kullanabilirsiniz bende sadece o çalıştırıyor ellerinize sağlık hocam
hocam process hacker buldum indirdim, metin2client sağ tıkladım miscellanous ve inject dll tıkladım, açılan pencerede mobware.dll seçiyorum ama hata veriyor, nasıl yapabilirimprocces hacker injector olarak kullanabilirsiniz bende sadece o çalıştırıyor ellerinize sağlık hocam
valla bilmiyorum hocam kusura bakmayınteşekkür ederim
Hocam ben yapamadım ya, yardım edermisiniz system informer yazıyor benimkinde, indirdim, yukarda verilen mobware yi ve configi masaüstüne çıkardım şimdi ne yapıcam
hocam process hacker buldum indirdim, metin2client sağ tıkladım miscellanous ve inject dll tıkladım, açılan pencerede mobware.dll seçiyorum ama hata veriyor, nasıl yapabilirim
sonuç ne kankaHile için teşekürler üstad. Hemen deneyip çalışıp çalışmadığını yazacağım buraya.