Çalışmıyor Metin2 Mobware v3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
Kos Koca mazi eski günlerede şimdi tekrardan başliyim

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
procces hacker injector olarak kullanabilirsiniz bende sadece o çalıştırıyor ellerinize sağlık hocam

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
tekrardan başladim hadi bakalim ellinize saglık şimdiden

Üye
1 HİZMET YILI
procces hacker injector olarak kullanabilirsiniz bende sadece o çalıştırıyor ellerinize sağlık hocam
teşekkür ederim

Hocam ben yapamadım ya, yardım edermisiniz system informer yazıyor benimkinde, indirdim, yukarda verilen mobware yi ve configi masaüstüne çıkardım şimdi ne yapıcam

hocam process hacker buldum indirdim, metin2client sağ tıkladım miscellanous ve inject dll tıkladım, açılan pencerede mobware.dll seçiyorum ama hata veriyor, nasıl yapabilirim

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
teşekkür ederim

Hocam ben yapamadım ya, yardım edermisiniz system informer yazıyor benimkinde, indirdim, yukarda verilen mobware yi ve configi masaüstüne çıkardım şimdi ne yapıcam

hocam process hacker buldum indirdim, metin2client sağ tıkladım miscellanous ve inject dll tıkladım, açılan pencerede mobware.dll seçiyorum ama hata veriyor, nasıl yapabilirim
valla bilmiyorum hocam kusura bakmayın :(

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Metın2 yı cok uzun zamandır oynamıyorum.. Donus yapsammı acaba Pubg sonrası nasıl olur acaba

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
ellinze sağlık bir metin2 gireyim hemen vazgeçemiyorum bu oyundan

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hile için tşk ustad

hocam hile harbi güzelmiş teşşekür ederim tekrardan

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...