Üye
msp2 hilesini nasıl kullana bilirim acaba bundan 1 sene önce felan indire tıkladıgımda direk iniyordu şimdi birşeyler soruyor anlamadım hiç ne yapmam lazım onuda bilmiyorum ilgilenirmisiniz
<3
<3
şuan kapalı kurucu kullanabiliyor test edince paylaşılır ancak fixlenmemesi için muhtemelen valoranttaki gibi süper üye ve üstü kullanabilecekmsp2 hilesini nasıl kullana bilirim acaba bundan 1 sene önce felan indire tıkladıgımda direk iniyordu şimdi birşeyler soruyor anlamadım hiç ne yapmam lazım onuda bilmiyorum ilgilenirmisiniz
<3
saolasın dostum yardımın için <3şuan kapalı kurucu kullanabiliyor test edince paylaşılır ancak fixlenmemesi için muhtemelen valoranttaki gibi süper üye ve üstü kullanabilecek
msp2 hilesi şuanda kurucu+ gözüküyor, kullanıma açıldığında büyük ihtimal seçkin üye+ olman gerekicek. onun içinde +300 yorumun bulunması gerekiyor.msp2 hilesini nasıl kullana bilirim acaba bundan 1 sene önce felan indire tıkladıgımda direk iniyordu şimdi birşeyler soruyor anlamadım hiç ne yapmam lazım onuda bilmiyorum ilgilenirmisiniz
<3
saolasın dosti teşekkürleren az seçkin üye olman gerekiyo o da 300+ mesaj atman anlamına gelıo o da kafadan 2 haftanı alır
eyw saolasınmsp2 hilesi şuanda kurucu+ gözüküyor, kullanıma açıldığında büyük ihtimal seçkin üye+ olman gerekicek. onun içinde +300 yorumun bulunması gerekiyor.
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/
https://memoryhackers.org/konular/hile-kullanma-sistemi-nasil-calisir.131571/
bunları inceleyebilirsin
eyw saolasınmsp2 hilesini şuan sadece kurucu ve üst ranklar kullanabiliyor. Kullanıcılara açıldığı zaman kullanabilecek kullanıcılar hileyi yükleme ekranında yazar oradan bakabilirsin
üyeligi şuan bana yorum atan insanlara yorum atsam yükselirmi yoksa başka postlara yorum atarakmı yükseliyordüzgün ve yerinde yorum yaparak üyeliğini yükseltip hileyi kullanabilirsin
her türlü posta yorum atabilirsin ama böyle sürekli spam yorum yapmanı önermemüyeligi şuan bana yorum atan insanlara yorum atsam yükselirmi yoksa başka postlara yorum atarakmı yükseliyor
tamamdır dostum teşekkürlerher türlü posta yorum atabilirsin ama böyle sürekli spam yorum yapmanı önermem