Metin2 nasıl oynanır? -Tecrübeli oyuncuların bilgilerini paylaşacağı başlık.-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
2008-2011 arası oyunu biraz oynamıştım zaten biraz bilgim var çoğunlukla PvP serverlarda oynadığım için GF hakkında pek bilgim yok.
2 hafta kadar önce oyuna başladım şuanda 81 lvl savaşçı oynuyorum ama bir sürü sorunla karşılaştım. Bu sorunlardan bahsetmek istiyorum

*Sunucu birleşimine denk geldiğim için sunucu girişleri kapandı ve pazar hesabı bile açamıyorum, depolarım yetmiyor. (17.01.2024 tarihine kadar böyle devam edecek.)
*Sunucuda oyuncu olmadığı için item satışı yapamıyorum pazar açıp günlerce beklemem gerekiyor.
*Düşen itemleri nasıl değerlendireceğimi bilmiyorum. Hangi eşyalar değerli?
*Günlük rutinler neler olmalı?
Kısacası nasıl para kazanabilirim(yang-tl fark etmez) hiç bir fikrim yok.
Aranızda tecrübeli arkadaşlar varsa bana metin2 oynayarak nasıl para kazanacağımı detaylı anlatacak insanlara ihtiyacım var.

Yukarıda yazdıklarıma ek olarak oyundaki diğer değişiklikler hakkında fikrim yok.
*Petler.
*Simya.
*Sürgün sonrası oyuna eklenen bütün dungeonlar.
*Item seçimleri.(Hangi seviyelerde hangi eşyaları tercih etmeliyim.)

Bu başlık altında tecrübelerinizi herkese aktarabilirseniz forumda verimli bir metin2 başlığına dönüşeceğine inanıyorum.
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum:)

(Bu konuyu metin2 forumu yerine buraya açma sebebim botlu kasıyorum ona göre tavsiyeler de verebilirsiniz :D)

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Ben de bu oyunu oynamayı çok düşündüm ancak hiç oynamadım. Eğlenceli mi gerçekten?

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ben de bu oyunu oynamayı çok düşündüm ancak hiç oynamadım. Eğlenceli mi gerçekten?
4 kişi başladığımız için kendi aramızda rekabet söz konusu. Bu sebeple eğleniyoruz fakat oyunda daha eğlenecek kadar ilerlediğimizi sanmıyorum.

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
metin2 de pvp oynaman lazım daha kolay öğrenirsin

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
bu oyunu öğrenmek eskiden olsa çok uzun zaman alırdı 10 yaşımdan beri oynarım simyalardan bahsedeyim sana tr de hilesiz simya kasman imkansız ya ep alman gerekir ya da bot kullanman gerekir ama pvplerdeki simya olayları daha kolaydır amacın son türe geçirip 5e5 efsunlarını yakalamaktır efsunlar sv den sv ye değişir son seviyedeki simyalarının türünü geliştirdikten sonra da seviye basıyorsun simya zahmetli bir iştir fakat çarını 2 3 kat kadar güçlendirir

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka ya cok paran olacak ya cok zamanın yoksa hiç eğlenceli olmuyor mmop serverler filesi öğrenmen lazım metinci mi olacaksın bosscu mu onu ayarlaman lazım

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kız taktldi yapıp insanları kandırmak

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
yıllardır oynadığım lanet metin 2 :D ben kesinlikle önermiyorum gelişmek gerçekten zor

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kanka 15k başlangıç için geçerl fiyat ep çekip farm çarı yapacaksın kendine. sonra zaten arkası gelir

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla balıkçılık yapman gerekiyor. Senin bilmediğin değişikliklere ben de hakim değilim, ben de pvp oynadım sürekli fakat 6 7 gün önce instada bir yorum görmüştüm en iyi para kasma yöntemi olarak balık tutmayı öneriyolardı. Ama bot olduğun anlaşılırsa anında ban yiyormuşsun.

Ek olarak "Meley" kesmen gerekiyor, onu kesmen için de çarının sağlam olması lazım. EP Almadan da meleyi hızlıca kesmen neredeyse imkansız.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
level kasmak çok basit ortalama itemler almak basit elit item yapmak için oynanıyor şuan oyun

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Herkes kafasına göre 'sanırsam mesaj sayısı kasmak için' bir şeyler yazmış,neyse.
İlk olarak bot ile kasıyorsan ne kadar çar açabiliyorsan hepsi ile etp çarı aç,etp ne demek olduğunu bilmiyorsan dm at anlatırım.Etp ile 1 2 haftada büyük paralar kazanırsın.Hesaba gelecek olursak 1 epostaya birçok hesap ekleyebiliyorsun fakat biz şimdilik 3 hesap üzerinden konuşalım.3 hesapta 15 adet karakter açabilirsin,15 karakterin günlük getireceği cor hesap başı 25 yani toplam 75.14 ile çarparsak 1050 cor yapar.Ortalama 50 corda 1 antika aldığını varsayalım,21 antika yapar.Sunucudan sunucuya antikaların fiyatı değişiyor fakat 2 haftada 21 antika büyük kazanç.Bu antikalar ile ana bir hesap belirleyip yüksek level itemlerine geçiş yaparsın.Bot ile en kolay böyle kasarsın.Sana önerim belirlediğin ana hesapta hile açmaman veya en legit şekilde açman.Meley,hidra gibi bossları kesmek çocuk oyuncağı değil,hem oyun bilginin yüksek olması hem çarının ciddi ciddi güçlü olması gerek.Ortalama bi sunucuda meley kesmek için set yüzlerce wona patlar.Ama mesela o bosslardan önce çeşitli yerlerde farklı farmlar yaparak daha hızlı kasarsın fakat ilk önce sermaye gerekli.O sermaye de anlattığım etp ile mümkün :)

Biraz item seçimlerinden bahsedeyim;
Önemli olan itemin ne olduğu değil,özelliklerinin ne olduğu.Mesela sürgün için 90 şimşek 105 şeytan gibi bir şey dizersen çok kolay ve hızlı kasılıp geçersin.Tabi 90 levelken 18 levellik zırhla dolaşmak da olmaz :D Ama sen anladın,önemli olan statlar.
Zırhların dışında kuşağa ihtiyacın var.Kısaca anlatmak gerekirse zaten insanların omzunda görmüşsündür,ekstra bir item.Emiş derecesine göre 'örneğin 20 emiş diyelim' normal şartlarda 20 ort,100 saldırı değeri veren bir kılıcı kuşağa emdirirsen 'emdirmek teovhadan npc sinden yapılıyor ve kuşağın asıl kullanılma amacı.emdirmek kısaca bir itemi kuşağa eklemek.' 1 ort,5 saldırı değeri verir.Tabii değerleri düşük söylediğim için bu değerler de düşük duruyor.

Simyalara gelecek olursak;
Simyaları ileri seviyelerde iyice farm yaparak para biriktirip yapabilirsin veya kastığın corlar ile kendine simya yapabilirsin.Simyaların özelliklerine de wikiden veya oyun içinden bakabilirsin.

Petler ise yine ileri seviye eşyalar fakat nesne marketten ep ile alınanlar her levelde alınabilir,önerim 'minidal'.Ep almak istemiyorsan oyunda hızlıca para kasıp o parayla ep kuponu alıp bu sorunu da çözebilirsin.Nesne marketten alınan petler sana ekstra özellikler katar fakat oyun içinde yumurta ile açtığın petler yüzdelik olarak str hp ve int verir.Yumurta ile açılanların da kullanabilir olması için petlerin iyice kasılmış olması gerekir ki dediğim gibi ileri seviye bir bilgi ve şuanlık ihtiyacın yok.

Kafana takılan başka bir şey veya oturmayan bir şey olursa sorabilirsin,iyi forumlar :)

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
simyalar skiller çok değerli metin kesmeye odaklan beta maplere geç

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
başta öğrenmesi zor sonradan alışırsın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bir loncaya gir sürekli aktif olanlar ile aranızda ticaret yapabilirsin sürekli olarak farm yapman gerekiyor yeni map boss kesmelisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...