Onaylı Üye
2008-2011 arası oyunu biraz oynamıştım zaten biraz bilgim var çoğunlukla PvP serverlarda oynadığım için GF hakkında pek bilgim yok.
2 hafta kadar önce oyuna başladım şuanda 81 lvl savaşçı oynuyorum ama bir sürü sorunla karşılaştım. Bu sorunlardan bahsetmek istiyorum
*Sunucu birleşimine denk geldiğim için sunucu girişleri kapandı ve pazar hesabı bile açamıyorum, depolarım yetmiyor. (17.01.2024 tarihine kadar böyle devam edecek.)
*Sunucuda oyuncu olmadığı için item satışı yapamıyorum pazar açıp günlerce beklemem gerekiyor.
*Düşen itemleri nasıl değerlendireceğimi bilmiyorum. Hangi eşyalar değerli?
*Günlük rutinler neler olmalı?
Kısacası nasıl para kazanabilirim(yang-tl fark etmez) hiç bir fikrim yok.
Aranızda tecrübeli arkadaşlar varsa bana metin2 oynayarak nasıl para kazanacağımı detaylı anlatacak insanlara ihtiyacım var.
Yukarıda yazdıklarıma ek olarak oyundaki diğer değişiklikler hakkında fikrim yok.
*Petler.
*Simya.
*Sürgün sonrası oyuna eklenen bütün dungeonlar.
*Item seçimleri.(Hangi seviyelerde hangi eşyaları tercih etmeliyim.)
Bu başlık altında tecrübelerinizi herkese aktarabilirseniz forumda verimli bir metin2 başlığına dönüşeceğine inanıyorum.
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum
(Bu konuyu metin2 forumu yerine buraya açma sebebim botlu kasıyorum ona göre tavsiyeler de verebilirsiniz
)
2 hafta kadar önce oyuna başladım şuanda 81 lvl savaşçı oynuyorum ama bir sürü sorunla karşılaştım. Bu sorunlardan bahsetmek istiyorum
*Sunucu birleşimine denk geldiğim için sunucu girişleri kapandı ve pazar hesabı bile açamıyorum, depolarım yetmiyor. (17.01.2024 tarihine kadar böyle devam edecek.)
*Sunucuda oyuncu olmadığı için item satışı yapamıyorum pazar açıp günlerce beklemem gerekiyor.
*Düşen itemleri nasıl değerlendireceğimi bilmiyorum. Hangi eşyalar değerli?
*Günlük rutinler neler olmalı?
Kısacası nasıl para kazanabilirim(yang-tl fark etmez) hiç bir fikrim yok.
Aranızda tecrübeli arkadaşlar varsa bana metin2 oynayarak nasıl para kazanacağımı detaylı anlatacak insanlara ihtiyacım var.
Yukarıda yazdıklarıma ek olarak oyundaki diğer değişiklikler hakkında fikrim yok.
*Petler.
*Simya.
*Sürgün sonrası oyuna eklenen bütün dungeonlar.
*Item seçimleri.(Hangi seviyelerde hangi eşyaları tercih etmeliyim.)
Bu başlık altında tecrübelerinizi herkese aktarabilirseniz forumda verimli bir metin2 başlığına dönüşeceğine inanıyorum.
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum
(Bu konuyu metin2 forumu yerine buraya açma sebebim botlu kasıyorum ona göre tavsiyeler de verebilirsiniz