Metin2 PvP Kuruyorum Ortak Gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Metin2 pvp server kuruyorum Ortak gerekiyor + takım gerekiyor destek ekibine bakıcak forumlardaki foruma admin gerekli 4 kişi desteğe admin gerekli 4 kişi metin2 pvp oyun içi admin 4
sunucuyu ben ayarlıcam reklamlara ortak gerekiyor 2 yöntici olcak toplamda global pvp Server Olucak onun için reklamları Yurt dışındada yayınlaması gerekiyor
ilerleyen zamanlarda toplamda 20 kişilik bir takım istiyorum metin2 pvp global 1-120 emek server olucak

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
reklamını iyi yapmazsan online pek bekleme reklam olursa tutar serverin şimdiden hayırlı olsun

Üye
6 HİZMET YILI
Metin2 pvp server kuruyorum Ortak gerekiyor + takım gerekiyor destek ekibine bakıcak forumlardaki foruma admin gerekli 4 kişi desteğe admin gerekli 4 kişi metin2 pvp oyun içi admin 4
sunucuyu ben ayarlıcam ********** ortak gerekiyor 2 yöntici olcak toplamda global pvp Server Olucak onun için ********** Yurt dışındada yayınlaması gerekiyor
ilerleyen zamanlarda toplamda 20 kişilik bir takım istiyorum metin2 pvp global 1-120 emek server olucak
rekla m yazan kısımları silinmiş yurt dışında ve türkiyede reklam yapabilecek yönteici arıyorum ve destek ekibi oyun admini forum adimini yaşlar lütfen 18 yaş üstü olsun

THIS IS THE WAY
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ben Saltanat2+aog2+artemis2+asya2 gibi ünlü serverlerde sgm gm lik yaptım oyuncu destek ekibindede bulundum tabi oyun içi olarak yardımcı olabilirim
yaşımda 20

Üye
6 HİZMET YILI
reklamını iyi yapmazsan online pek bekleme reklam olursa tutar serverin şimdiden hayırlı olsun
zaten rekla m yapabilecek bir ortak arıyorum yazıları silmiş yıldız koymuş
Post automatically merged:

Ben Saltanat2+aog2+artemis2+asya2 gibi ünlü serverlerde sgm gm lik yaptım oyuncu destek ekibindede bulundum tabi oyun içi olarak yardımcı olabilirim
yaşımda 20
Discord Adresimi veriyorum ekle DarkLightAngelKing#5343

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Ramazan ayındayız birde güzel reklam sonucunda eğerki pay for win olmazsa tutulur inşallah yolun açık olsun

G♥A♥Z♥I♥ M♥U♥S♥T♥A♥F♥A♥ K♥E♥M♥A♥L♥ A♥T♥A♥T♥U♥R♥K♥
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kardeşim yeterince bütçen var ise iletisime geçersen benimle yardımcı olmaya çalışırım 4 tane server açıp kapattım bütçem tam olarak yetmediği için ilerleyemedim eğer reklam yapacak kadar bütçen var ise yazmanı bekliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ortak olurum fakat user sorunu var aşarım diyosn skıntı yok özelden yaz

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sunucuyu ben ayarlıcam ********** ortak gerekiyor 2 yöntici olcak toplamda global pvp Server Olucak onun için ********** Yurt dışındada yayınlaması gerekiyor
Kardeşim .com + 8 gb ram + güzel bir filesin varsa yardım ederim yoksa hiç uğraştırma çok gördük açıp 2 ay sonra kapatanları.

THIS IS THE WAY
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kardeşim yeterince bütçen var ise iletisime geçersen benimle yardımcı olmaya çalışırım 4 tane server açıp kapattım bütçem tam olarak yetmediği için ilerleyemedim eğer reklam yapacak kadar bütçen var ise yazmanı bekliyorum
usher kolay aga reklam yapıp ödül oyunları olduktan sonra hayliyle gelirler üstelik gmlerin aktif olması gerekiyor tabiki

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ortak olurum fakat user sorunu var aşarım diyosn skıntı yok özelden yaz
kardeşim para falan verme kimin ne olduğu belli değil kavga çıkarmak değil niyetim ama dolandırıcılar türeme gibi heryerden fırlıyor

Üye
6 HİZMET YILI
Sunucuyu Kendi bilgisiyarım olarak kulanıcam ama Sağlam files satın aldım 750 tlden global filesi kurulum yapmayı bilmiyorum o yüzden bir site ile anlaştım 250tl istiyor kurum için site kurulmuna kadar yapcaklar benim eksiğim sadece 250tl + reklamları yapabilecek bir ortak 2ci yönteci
Post automatically merged:

Kardeşim .com + 8 gb ram + güzel bir filesin varsa yardım ederim yoksa hiç uğraştırma çok gördük açıp 2 ay sonra kapatanları.
Zaten Kendi bilgisiyarımı kulancağım için sınırsız olcak sunucu sağlam global filesi satın aldım 2 ay sonra kapanmaz o yüzden benim bilgisiyarıma kurulacağı için reklamlar eksik

Üye
6 HİZMET YILI
bu arada dc adresimi yanlış vermişim Discord Adresim DarkLightAngelKing#4353

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Hayırlı olsun şimdiden ama o oyun öldü uyarmak isterim paranız boşuna gitmesin

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
şimdiden başarılar ama çok aktif olman gerek yoksa tutmuyor

G♥A♥Z♥I♥ M♥U♥S♥T♥A♥F♥A♥ K♥E♥M♥A♥L♥ A♥T♥A♥T♥U♥R♥K♥
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
usher kolay aga reklam yapıp ödül oyunları olduktan sonra hayliyle gelirler üstelik gmlerin aktif olması gerekiyor tabiki
Kardesim amacım gm felan olmak değil yardımcı olmak ben güvenlik görevlisiyim ve günün 12 saati çalışıyorum anlatmak istedigim user siz server bir hiç user içinde reklam gerekli yine yardımcı olmak isterim bi sorun olursa yazabilirsin bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...