Metin2 PvP Kuruyorum Ortak Gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sunucuyu Kendi bilgisiyarım olarak kulanıcam ama Sağlam files satın aldım 750 tlden global filesi kurulum yapmayı bilmiyorum o yüzden bir site ile anlaştım 250tl istiyor kurum için site kurulmuna kadar yapcaklar benim eksiğim sadece 250tl + ********** yapabilecek bir ortak 2ci yönteci
Post automatically merged:

Zaten Kendi bilgisiyarımı kulancağım için sınırsız olcak sunucu sağlam global filesi satın aldım 2 ay sonra kapanmaz o yüzden benim bilgisiyarıma kurulacağı için ********* eksik
Ne eksik olduğunu arasına nokta koyarak yazarsan bize * olarak gözükmek kardeşim sen metin2 kurmadan önce bunları öğren tecrübesiz başlama + sunucusu sağlam olmayan 500 mb altında net hızı olan bir sunucudan çıkan sw'ye kimse gelmez sende uğraşma onlar eskide kaldı

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Oyun tamemen p2w oldu pvp serverler bile o yüzden oyuncu kitlesi kalmadı bende dahil olmak üzere

1998
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
eğer 2 3 gün sonra kapatıcam ayaklarına girmez güzel bir filesin varsa pcin iyiyse ilgilenebilirim

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben önermem yani pvp server kurmanızı kuracaksanız 65 250 kurarsınız 1 ay önceden reklam verirsiniz itmci+trmmo da falan +2000 - 4000 kayıt olduğunda markete bazı şeyleri koyarsınız dönüşüm olsun başka zor düşen itemler olsun hazır içliklerden kostümlere kadar pay (W) ile de anlaşırsın patır patır parana bakarsın metin2 sunucuyuda ne siberden ne büyükhost'dan önermem en iyisi iris panel hadi iyi forumlar

THIS IS THE WAY
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ben önermem yani pvp server kurmanızı kuracaksanız 65 250 kurarsınız 1 ay önceden reklam verirsiniz itmci+trmmo da falan +2000 - 4000 kayıt olduğunda markete bazı şeyleri koyarsınız dönüşüm olsun başka zor düşen itemler olsun hazır içliklerden kostümlere kadar pay (W) ile de anlaşırsın patır patır parana bakarsın metin2 sunucuyuda ne siberden ne büyükhost'dan önermem en iyisi iris panel hadi iyi forumlar
daha önce metin2 kurup yada yönettiğin oldumu ?

Üye
6 HİZMET YILI
Ne eksik olduğunu arasına nokta koyarak yazarsan bize * olarak gözükmek kardeşim sen metin2 kurmadan önce bunları öğren tecrübesiz başlama + sunucusu sağlam olmayan 500 mb altında net hızı olan bir sunucudan çıkan sw'ye kimse gelmez sende uğraşma onlar eskide kaldı
Eksik diyorum 8gb Rami karşlıyabilecek bir bilgisiyarım var filesi satın aldım gereken sadece site kurulumu oyun kurulumu global pvp açmak istediğim için global pvp filesi aldım kurulum yapmayı bilmiyorum bir sunucu firması ile whatsapdan anlaştım 250tlye kurulumu yaparız diyorlar sitede forumda olur destek ekbidi de olur diyorlar

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Eksik diyorum 8gb Rami karşlıyabilecek bir bilgisiyarım var filesi satın aldım gereken sadece site kurulumu oyun kurulumu global pvp açmak istediğim için global pvp filesi aldım kurulum yapmayı bilmiyorum bir sunucu firması ile whatsapdan anlaştım 250tlye kurulumu yaparız diyorlar sitede forumda olur destek ekbidi de olur diyorlar
Sadece ramla olmuyor kardeşim anlamadığın burdan belli işte sana internet hızı lazım makine lazım bunları zaten bilsen böyle bilgisiz bi şekilde konuşmazsın yararsız bir konu oluşturmuşsun burdan sana ekmek çıkmaz kimsenin parasını alamazsın yani başka yerlerde şansın düşük olması dileğiyle
İYİ FORUMLAR SANA HADİ BAKİM

daha önce metin2 kurup yada yönettiğin oldumu ?
Evet yönettiğim oldu

Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim türktelekomun En pahalı internetini kulanıyorum 8gb ram yeterli olur dedin o yüzden 8gb dedim Tüm rami bile kulanabilirim bu arada ramlar ddr 4 senin önerdiğin firmalar eski kalite ram kulanıyor ddr3 onlardan pek birşey bekleyemem doğrusu

hem kurulum yapar hem ortak olurum metin2 dışında bir oyunum daha var şuan . ama çok aktif olamam günde en az 3 4 saat ayrıca şartlarım olur dilersen yarın dc den detaylı konuşalım
Tamam ekle beni DİSCORD DarkLightAngelKing#4353

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardeşim türktelekomun En pahalı internetini kulanıyorum 8gb ram yeterli olur dedin o yüzden 8gb dedim Tüm rami bile kulanabilirim bu arada ramlar ddr 4 senin önerdiğin firmalar eski kalite ram kulanıyor ddr3 onlardan pek birşey bekleyemem doğrusu

kardeşim ddr 3 veya 4 olması birşey değiştirmez çünki onlar bir tip diş önemli olan ram'in mhz bölümü ki ben burda ram'den bahsetmiyorum neyse ya zaten kimse tınlamaz sende anlarsın zamanla heveslisin şimdi

1998
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

Tamam ekle beni DİSCORD DarkLightAngelKing#4353
yaşın kaç ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...