Üye
rekla m yazan kısımları silinmiş yurt dışında ve türkiyede reklam yapabilecek yönteici arıyorum ve destek ekibi oyun admini forum adimini yaşlar lütfen 18 yaş üstü olsunMetin2 pvp server kuruyorum Ortak gerekiyor + takım gerekiyor destek ekibine bakıcak forumlardaki foruma admin gerekli 4 kişi desteğe admin gerekli 4 kişi metin2 pvp oyun içi admin 4
sunucuyu ben ayarlıcam ********** ortak gerekiyor 2 yöntici olcak toplamda global pvp Server Olucak onun için ********** Yurt dışındada yayınlaması gerekiyor
ilerleyen zamanlarda toplamda 20 kişilik bir takım istiyorum metin2 pvp global 1-120 emek server olucak
zaten rekla m yapabilecek bir ortak arıyorum yazıları silmiş yıldız koymuşreklamını iyi yapmazsan online pek bekleme reklam olursa tutar serverin şimdiden hayırlı olsun
Discord Adresimi veriyorum ekle DarkLightAngelKing#5343Ben Saltanat2+aog2+artemis2+asya2 gibi ünlü serverlerde sgm gm lik yaptım oyuncu destek ekibindede bulundum tabi oyun içi olarak yardımcı olabilirim
yaşımda 20
20 yaşındayımzaten rekla m yapabilecek bir ortak arıyorum yazıları silmiş yıldız koymuş
Post automatically merged:
Discord Adresimi veriyorum ekle DarkLightAngelKing#5343
Kardeşim .com + 8 gb ram + güzel bir filesin varsa yardım ederim yoksa hiç uğraştırma çok gördük açıp 2 ay sonra kapatanları.Metin2 pvp server kuruyorum Ortak gerekiyor + takım gerekiyor destek ekibine bakıcak forumlardaki foruma admin gerekli 4 kişi desteğe admin gerekli 4 kişi metin2 pvp oyun içi admin 4
sunucuyu ben ayarlıcam ********** ortak gerekiyor 2 yöntici olcak toplamda global pvp Server Olucak onun için ********** Yurt dışındada yayınlaması gerekiyor
ilerleyen zamanlarda toplamda 20 kişilik bir takım istiyorum metin2 pvp global 1-120 emek server olucak
usher kolay aga reklam yapıp ödül oyunları olduktan sonra hayliyle gelirler üstelik gmlerin aktif olması gerekiyor tabikiKardeşim yeterince bütçen var ise iletisime geçersen benimle yardımcı olmaya çalışırım 4 tane server açıp kapattım bütçem tam olarak yetmediği için ilerleyemedim eğer reklam yapacak kadar bütçen var ise yazmanı bekliyorum
kardeşim para falan verme kimin ne olduğu belli değil kavga çıkarmak değil niyetim ama dolandırıcılar türeme gibi heryerden fırlıyorortak olurum fakat user sorunu var aşarım diyosn skıntı yok özelden yaz
Zaten Kendi bilgisiyarımı kulancağım için sınırsız olcak sunucu sağlam global filesi satın aldım 2 ay sonra kapanmaz o yüzden benim bilgisiyarıma kurulacağı için reklamlar eksikKardeşim .com + 8 gb ram + güzel bir filesin varsa yardım ederim yoksa hiç uğraştırma çok gördük açıp 2 ay sonra kapatanları.
16gb ddr4 ramım var 1 t hdd var 8 gbdan fazlasını kulanırım hataKardeşim .com + 8 gb ram + güzel bir filesin varsa yardım ederim yoksa hiç uğraştırma çok gördük açıp 2 ay sonra kapatanları.
aga yanlış yazmışsın bida yaz istersen ama şey yap odan varsa link davet linkini kopyala buraya atzaten rekla m yapabilecek bir ortak arıyorum yazıları silmiş yıldız koymuş
Post automatically merged:
Discord Adresimi veriyorum ekle DarkLightAngelKing#5343
Kardesim amacım gm felan olmak değil yardımcı olmak ben güvenlik görevlisiyim ve günün 12 saati çalışıyorum anlatmak istedigim user siz server bir hiç user içinde reklam gerekli yine yardımcı olmak isterim bi sorun olursa yazabilirsin banausher kolay aga reklam yapıp ödül oyunları olduktan sonra hayliyle gelirler üstelik gmlerin aktif olması gerekiyor tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?