Üye
Oyun destek forum a girecek ekipler ingilizce bilmeli bilmiyorsa iyi transleyt kulanmalıMetin2 pvp server kurcam global olucak 1-120 emek server olucak o yüzden forum ekibine 1 admin oyun ekibine 2 kişi var destek ekibine oyun ekibine forum ekibine adminler aramaktayız takımla düzgün anlaşabilecek sürekli dcde olabilecek takım arkadaşı arkadaşları arıyoruz birde karı yapabilecek arkadaşa ihtiyacım var daha önce hiç reklam yaptırmadım bilmiyorum nasıl yapılcağını
Sende gelirsen oyuncu olarak başarılı oluruzumarım başarılı olursunuz emekleriniz hiç olmaz
Sende gelkolay gelsin umarım iyi bir server olur
ben oynamıyorum ama indiririmSende gelirsen oyuncu olarak başarılı oluruz
Post automatically merged:
Sende gel
Sen yoksan bir kişi eksiğiz sende oyuncu olarak gelAnlaşılan büyük bir açılış yapacaksın ama bahsettiklerin en az 2.000 TL gibi bir fiyattan başlar amorti edememe şansın bile var iyi düşün derim dostum.
Tamam şeker bayramına doğru foruma bak paylaşan severiben oynamıyorum ama indiririm
tamamSen yoksan bir kişi eksiğiz sende oyuncu olarak gel
Post automatically merged:
Tamam şeker bayramına doğru foruma bak paylaşan severi
ları yapıpabilrcek kişiye ihtiyacım var eğer halede bilecek biri varsa özelden ulaşsın discord adresimi veriyim konuşalım.Metin2 pvp server kurcam global olucak 1-120 emek server olucak o yüzden forum ekibine 1 admin oyun ekibine 2 kişi var destek ekibine oyun ekibine forum ekibine adminler aramaktayız takımla düzgün anlaşabilecek sürekli dcde olabilecek takım arkadaşı arkadaşları arıyoruz birde karı yapabilecek arkadaşa ihtiyacım var daha önce hiç yaptırmadım bilmiyorum nasıl yapılcağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?