Metin2 Pvp'lere Göre Para Kasma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Arkadaşlar Sizlere PVP'lerde para kasmayı göstericem ilk olarak (emek konu)[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]adım 1) yeni bir car acıp 75 lvl yapmak[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]adım 2) exp'yi durduran thorun büyüsünü kullanmak(no exp)[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]adım 4) item dizmek elinize dolu bile giyseniz yeterlidir..[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]adım 5) elinizde canavar ve kritik taşı olması zorunludur(fazla vurmak icin)[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]adım 6) örümcek zindanı sona gidip orda para kasın undefined[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Ve Sonuc - Diyelim 6 gün böyle kastınız 40 dakikada 600 m kasabilirsiniz [/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]6x600+3600 'm edebilir hatta günde 6 7 saat oynarsanız baya yükseltilir bu şimdi gelelim hangi pvplerde olduguna nasıl olduguna daha doğrusu[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Sportmt2- Benim anlattıgım yöntem tamda bu mt2 icin uygundur aynı şeyleri yapıp yapabilirsiniz saten bedava editli bu server +6 canavar ve kritik taşı takıp yapabilirsiniz[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Rinamt2- Arkadaşlar bu yöntemi rinamt2'dede yapabilirsiniz uygundur ama rinamt2 cok dolu oldugu icin dolu slotlu oda bulmanız zor olabilir[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Saltanat- Bu yöntem bundada işe yarar ama fazla deyil bu mt2deki yöntem ise carı 20 lvl yapıp elinize canavar yada kritik taşı koymak saten efsunlar cok önemli deyil ama taş koymanızı öneririm arkadaşlar evet şimdi 30 lvllik  metinleri kesebilirsiniz bitanesinden 50m düşüyor bar olaraktan[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Ekinoks- Saten Bunu anlatmama grk yok cünkü rinamt2 ile aynı kurucularıda aynı [/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]İyi Forumlar Rep Vermeyi Unutmayınız ! Emek'dİR[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]not oku -*-*-*-*- DROP ACIK!acık olursa daha fazla para gelir PARA ŞANSINI ARTTIRAN ŞEY! para düşme ihtimalini arttırır HIRSIZ ELDİVENİ!'ni giyerseniz fazladan para düser ve değisik itemlerde düşer[/FONT][font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif] [/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]75 lvl char[/FONT]

Pkl6PO.png

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
##### KONU KAPATILMA NEDENLERİ #####
  • Hile paylaşımlarında güncel video zorunludur.(Konunun açıldığı tarihte çekilmiş olmalı.)
  • Virüs Taraması olmayan konular silinir kullanıcıya 1 Hafta Ban atılır.
  • Hile rar dosyasında kesinlikle şifre olmamalıdır. Şifre olduğu için rar a virüs taraması yapılamıyor.(Virüs olsa bile temiz çıkıyor yanıltıcı oluyor.)
  • Virüs taramasında url taraması geçersizdir.Doğru olmayan sonuçları yansıtıyor.Kullanıcının konusu silinip 1 hafta ban atılır.
    Kazanç getiren link kısaltma sistemlerinin kullanılması yasaktır(Adf linktl vs.).Bunu yapan kullanıcıya sınırsız ban atılır.
  • Konu içinde hile programının herhangi bir yerinde memoryhackers. Com dışında başka site ismi var ise kullanıcıya sınırsız + Hwid Ban atılır.
  • Konunuz düzenli anlaşılır olmalıdır ve tamamen alıntı olan konu silinir.
  • Dosya ve video uploadı size ait olmalıdır.Konu açılış tarihiyle aynı olmalıdır yani.
  • Hile site ait değilse konu altına alıntıdır yazmalısınız.
  • Hile konusu açan herkes bu kuralları okumuş sayılır ve hile konusu açan herkes bu kurallardan sorumludur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...