Fix sanırım, defalarca denedim done diyor kapanıyor videoda ki gibi inserte bastığım halde, menü gelmiyor.
*Güncelleme* Ch seçme yerinde açın videoda ki gibi en baştan açmayın menü öyle geliyor.
Bilgisayarıma format atıp Windows 10 2004 sürümünü kurdum (Daha önce 20h2 vardı). Hala aynı sorun devam ediyor.
Injecting'den sonra menü çok nadir geliyor. Tekrar tekrar deniyorum olmuyor.
Oyundan önce açıyorum, oyun açıkken açıyorum, ch seçme ekranında açıyorum, binekte değilken, binekten inikken, ışınlanırken, hiç bişey değişmiyor. şansa bağlı resmen.
Hile Windows 10 da denendi, mantık olarak eğer sisteminiz x64 ise ve sisteminizde directx 9 varsa oyunu açtıktan sonra inject ettiğinizde çalışması gerekir. Çalışmıyorsa Windows 10 kurun bilgisayarınıza. İyi günler.
Bu neden oluyor ya? kapanıyor bunu dedikten sonra, ayriyetten ben bu memoryhackers.org sitesine girerken vpn kullanmak zorunda kalıyorum normal girmiyor sorun ne biliyor musunuz?
Hile Windows 10 da denendi, mantık olarak eğer sisteminiz x64 ise ve sisteminizde directx 9 varsa oyunu açtıktan sonra inject ettiğinizde çalışması gerekir. Çalışmıyorsa Windows 10 kurun bilgisayarınıza. İyi günler.