Hile Windows 10 da denendi, mantık olarak eğer sisteminiz x64 ise ve sisteminizde directx 9 varsa oyunu açtıktan sonra inject ettiğinizde çalışması gerekir. Çalışmıyorsa Windows 10 kurun bilgisayarınıza. İyi günler.Selam windows 8.1 single language kullanıyorum fakat hile menüsü gelmiyor insert felan bastım olmuyor
birşey fark ettim hile çalışıyor fakat hile menüsü gelmiyor sudan felan geçebiliyorum ama hileyi yönetemiyorumHile Windows 10 da denendi, mantık olarak eğer sisteminiz x64 ise ve sisteminizde directx 9 varsa oyunu açtıktan sonra inject ettiğinizde çalışması gerekir. Çalışmıyorsa Windows 10 kurun bilgisayarınıza. İyi günler.
hocam kule distance 13 14 felan kullan ozaman sıkıntı yapmıyorDün geceden beri hileyle kuleye çıkamıyorum. Sürekli oyundan atıyor. Normalde bir sıkıntısı yoktu sonra birden bire böyle atmaya başladı.
Siz hangi sürümde kullanıyorsunuz onu kurup deneyeceğimHile Windows 10 da denendi, mantık olarak eğer sisteminiz x64 ise ve sisteminizde directx 9 varsa oyunu açtıktan sonra inject ettiğinizde çalışması gerekir. Çalışmıyorsa Windows 10 kurun bilgisayarınıza. İyi günler.