- Yasaklandı
Banlı Üye
Metin2 Yerine Lol Hilelerini Güncelleseniz Veya Yeni Oyun Hileleri Çıkarsanız
Hile load oluyor, program açılıyor injecting diyor sonra kapanıyor menü gelmiyor.Şimdi deneyin güncelledik.
Oyun açıldıktan sonra loaderi çalıştırıp injectlemeye çalışın. Bir problem olmaması gerek.Hile load oluyor, program açılıyor injecting diyor sonra kapanıyor menü gelmiyor.
bazen geliyor bazen gelmiyor tekrar tekrar deniyorum nadir geliyor bir çözümünüz var mı?
Windows 10 20H2 kullanıyorum.
yeri değil ama. güncel lol hilemiz var. bu metin2 serveri oldukça iddialı olduğu için buna yapıldı.Metin2 Yerine Lol Hilelerini Güncelleseniz Veya Yeni Oyun Hileleri Çıkarsanız
+1yeri değil ama. güncel lol hilemiz var. bu metin2 serveri oldukça iddialı olduğu için buna yapıldı.
İyi ki yaptınız saltanatmt2 uzun süredir var ve hileside hiç biyerde yok sayılıryeri değil ama. güncel lol hilemiz var. bu metin2 serveri oldukça iddialı olduğu için buna yapıldı.
1-2 şey ekliyorum 10-15dk ye açıcam.güncelleniyor olarak bi bende mi görünüyor?
güncelleniyor sanırımgüncelleniyor olarak bi bende mi görünüyor?
Hocam saltanata ilk defa giriyorum pazarlara bakamıyorum hangi tuşla bakılıyor1-2 şey ekliyorum 10-15dk ye açıcam.
Eline sağlık hocam. TeşekkürlerClose cheats if someone near eklendi. Eğer yakınlarda biri varsa hileler otomatik olarak kapanıcak.
MUICore deOyun açıldıktan sonra loaderi çalıştırıp injectlemeye çalışın. Bir problem olmaması gerek.
Temp dosyasını temizleyin bilgisayarı tekrar başlatın yeniden deneyin.MUICore de
GetLastError b7 hatası veriyor. Program açılıyor injecting yazıyor ama menü gelmiyor kral.
Ben oyunu açtıktan sonra hileyi açıyorum bende öyle çalışıyor bir dene derim.MUICore de
GetLastError b7 hatası veriyor. Program açılıyor injecting yazıyor ama menü gelmiyor kral.