- Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
1909Siz hangi sürümde kullanıyorsunuz onu kurup deneyeceğim![]()
1909Siz hangi sürümde kullanıyorsunuz onu kurup deneyeceğim![]()
Drop girmesi bizden kaynaklanan bir problem değil. Client kaldırmıyor arkadaşların hileyi. Distanceyi azaltırsanız daha az drop yersiniz. Ya da sadece metinlere vurun moblara vurmayın. Ek olarak drop girmesi vurduğunuz damageyi azaltmayacak ya da hızını azaltmayacaktır. Packet yolluyoruz sonuçta, client donsa da bir önemi yok kısacası. (Bu donma problemi sadece saltanat mt2 de oluyor bu arada. Son 2 haftada yaklaşık 20 tane pvp servere hile yaptım hiçbirinde böyle bir problem yok.)6 saat de hile sayesinde 7k su + 1 adet de 200lve kastım 16 danşu drop girme olayı çözülse mükemmel bir de wall hack sürgün gibi yerlerde çalışmıyor ona da ayar yapılsa süper ötesi.
Gayet güzel olmuş cidden umarım fixlenme durumlarında güncelleme gelir 4 yıl olmuştu bırakalı saltanatı hileden dolayı başladım. Teşekkürler.Drop girmesi bizden kaynaklanan bir problem değil. Client kaldırmıyor arkadaşların hileyi. Distanceyi azaltırsanız daha az drop yersiniz. Ya da sadece metinlere vurun moblara vurmayın. Ek olarak drop girmesi vurduğunuz damageyi azaltmayacak ya da hızını azaltmayacaktır. Packet yolluyoruz sonuçta, client donsa da bir önemi yok kısacası. (Bu donma problemi sadece saltanat mt2 de oluyor bu arada. Son 2 haftada yaklaşık 20 tane pvp servere hile yaptım hiçbirinde böyle bir problem yok.)
hile saatlerce öncesine kadar çalışıyordu fakat şu anda sıkıntı var sanırsam. hileyle giriş yapınca hiçbir şekilde bir yere tıklanmıyor fakat hilesiz girince herhangi bir sıkıntı yok.
Konuda yazdığı gibi insert tuşu ile menüyü kapattığınız zaman mouseniz ile tıklayabilirsiniz. Eğer menüyü görmüyorsanız oyunu açtıktan sonra hileyi inject edin. İyi forumlar.Videodaki aynı şeyi yapıyorum fakat oyun açıldığında ses geliyor ama bir şey olmuyor ne yapmam lazım ? Hatta mouse ile hiç bir yere tıklayamıyorum
nerde kastınız hocam?6 saat de hile sayesinde 7k su + 1 adet de 200lve kastım 16 danşu drop girme olayı çözülse mükemmel bir de wall hack sürgün gibi yerlerde çalışmıyor ona da ayar yapılsa süper ötesi.