Metin2 Serverime Mob_drop_txt lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Metin2 Serverime Mob_drop_txt ayarlanmış güzel bir şekilde nasıl bulabilirim veya herhangi bir serverdan çalma şansım yokmu mob_drop_txt veya files te olur

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Forum ismi vermek gibi olmasın ama metin2 forumlarına yada server sahipleriyle bu konuyu konuşabilirsin

ogo

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
tamamda kullandığın files ne? database neye göre ayarladın tr tipi mi orta mı kolay mı? Belirtsen daha yardımcı olurlar.

bir de hazır fileslere güvenme zamanında piyasaya verilen hazır fileslerin bir çoğuna düzenleyicisi belli noktalara buglu slotlar itemler koyuyordu.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
txt bulamadım ama ayarlanma videosu var işine yarar belki

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu formdan ziyade tamamen mmo oyunlara yönelik siteler var orada files paylaşımları oluyor istediğin dosyayı bulursun

VirtualTrouble
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bu forumda biraz zor oyunun ismi ile alakalı forumlarda bulma şansın var

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Veya belki programlama kodunda sunucu tarafından tespit edilen bir hata var

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
win scp üzerinden sunucu dosyalarını açarak ve ya unepk ile oyunun pack dosyalarını açarak bulabilrisn dostum mob_drob_txt yi (ah metin2 üzümlü kekiğm :( )

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
win scp üzerinden sunucu dosyalarını açarak ve ya unepk ile oyunun pack dosyalarını açarak bulabilrisn dostum mob_drob_txt yi (ah metin2 üzümlü kekiğm :( )
hocam farklı ayarlanmış mob drop txt değiştiriyorum reboot atıyorum fakat oyuna giremiyorum anlamadım
Post automatically merged:

tamamda kullandığın files ne? database neye göre ayarladın tr tipi mi orta mı kolay mı? Belirtsen daha yardımcı olurlar.

bir de hazır fileslere güvenme zamanında piyasaya verilen hazır fileslerin bir çoğuna düzenleyicisi belli noktalara buglu slotlar itemler koyuyordu.
hocam emek files 1-99 fakat bazı farklı yerlerdeen mob drop txt buldum değiştirdim reboot atıyorum oyuna giriş yapamıyorum ch ler kapalı gösteriyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
daha önceden server açmış birinden rica edebilirsin verecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...