Official sunucularda çalışıyorDostum sadece official sunucularda mı çalışıyor yoksa PVP de olur mu?
kullandım ben aga...Kontrol edilmeden kullanmayın. Sayın @nader11ndeu ya da başka yetkili arkadaşlar kontrol edebilir misiniz güvenilir midir ?
vürüs mü var _Virustotal sonuçlarında registry actions'da bunlar ne alaka lan?
Virustotal sonuçlarında registry actions'da bunlar ne alaka lan?
Konular onaylanmadan önce Reverser ekibimiz tarafından incelenmektedir. Hilede hiçbir sorun yoktur. Bu tarz yorumlar yapmayınız.vürüs mü var _
Çalışıyor tagı verilmemiş de o yüzden rica ettim ben kontrol edilebilir mi diye.Konular onaylanmadan önce Reverser ekibimiz tarafından incelenmektedir. Hilede hiçbir sorun yoktur. Bu tarz yorumlar yapmayınız.
calışmıyorÇalışıyor tagı verilmemiş de o yüzden rica ettim ben kontrol edilebilir mi diye.
Hile çalışıyor denedim sorun yokcalışmıyor
injectliyorum ve atıyor beniHile çalışıyor denedim sorun yok
Sv ch seçme ekranındayken injectlediğimde sorun çıkmadı. Virüs programların vs kapalı mı? Bir de fark eder mi bilmiyorum fakat pencereli modda oynuyorum.injectliyorum ve atıyor beni
metin2 icine hangi dosyalar kopyalanacakSv ch seçme ekranındayken injectlediğimde sorun çıkmadı. Virüs programların vs kapalı mı? Bir de fark eder mi bilmiyorum fakat pencereli modda oynuyorum.
Mt2 içine kopyalamıyorsun. Clienti açtıktan sonra enjektörle dllyi enjekte ediyorsunmetin2 icine hangi dosyalar kopyalanacak
neden atıyor beniMt2 içine kopyalamıyorsun. Clienti açtıktan sonra enjektörle dllyi enjekte ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?