Onaylı Üye
nasıl indiricez linke giriyorum birşey anlamadımKonular onaylanmadan önce Reverser ekibimiz tarafından incelenmektedir. Hilede hiçbir sorun yoktur. Bu tarz yorumlar yapmayınız.
knk söylermisin nasıl yaptın injectliyorum injectlemiyor anlamadım gitti hile gelmiyor gelse atsa gam yemicemMt2 içine kopyalamıyorsun. Clienti açtıktan sonra enjektörle dllyi enjekte ediyorsun
injectliyorum ve atıyor beni
Sunucu seçme ekranında injectleyin eğer yine atarsa defender vb. kontrol edin, aio runtimis indirinnasıl indiricez linke giriyorum birşey anlamadım
Post automatically merged:
knk söylermisin nasıl yaptın injectliyorum injectlemiyor anlamadım gitti hile gelmiyor gelse atsa gam yemicem
atmadı hile menüsü gelmedi=Sunucu seçme ekranında injectleyin eğer yine atarsa defender vb. kontrol edin, aio runtimis indirin
yok knk hiç gelmiyor yaw hilede mi sorun var yoksa ben anlamadımClient menüsünde dllyi enjekte ettiğiniz zaman karakterinize giriş yaptığınızda sağda 2 tane kısayol gelecek. Sunucu seçme ekranında bunu göremezsiniz. Sunucu seçme ekranındayken dllyi enjektörle enjekte edin ardından karakterinize giriş yapın
bende de gelmiyor her şeyi detaylı şekilde yaptımClient menüsünde dllyi enjekte ettiğiniz zaman karakterinize giriş yaptığınızda sağda 2 tane kısayol gelecek. Sunucu seçme ekranında bunu göremezsiniz. Sunucu seçme ekranındayken dllyi enjektörle enjekte edin ardından karakterinize giriş yapın
Defenderı tamamen kapattığına emin misin?yok knk hiç gelmiyor yaw hilede mi sorun var yoksa ben anlamadım
bende calışmıyor sen nasıl yaptın agam anlatırmsınsteam versiyonda 2 methodda çalışmadı
iyi okumadın sanırımbende calışmıyor sen nasıl yaptın agam anlatırmsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?