ben kullandım hala ban yemedım15 20 günde ban attı bana kardeşim
Squizzy#5574 discorddan yaz yardım edeyim boşa mesaj birikmesin.kankam sen bilgili bir arkadaşa benziyorsun. ben şöyle bota bırakıp 3-4 hesabı çölde felan örneğin kassın istiyorum. bu şekilde para kasabilir miyim
Post automatically merged:
balık botu banlatıyor direkt diyorlar ya maks 2-3 gün diyorlar o yüzden ezmt2 ile bırakayım bota diyordum
Hocam balık eventi olmayan serverlarda balık botu mu açılır xdbalık botu hocam gerisi yalan
Dostum bu olay fixleneli aylar oluyor artık kimse hileyle okadar hızlı hidra dönemiyor.dostum bu konuya şöyle bir şey söylemek istiyorum itemsiz bir şekilde ninja açıp hidra dönerek sandığını satabilirsin hile hakkında detaya inmek istemiyorum 7x diye bir olay bilirsin onunla hidra kesiyorlar sen hidranın yanına gitmeden boş çarla hile ile kesebilirsin ama gmler çok sıkı takip ediyor.
ilgili görseller
Ekli dosyayı görüntüle 70446
Ama gmler çok sık takip ettiği için ortayada böyle bir şey çıkıyor
iyi yapmışsın da ben en fazla 1 gün kullanabiliyorum hileyi sonrasında oyun senin için mevcut değil diye hata alıyorumyang için benim taktik çok iyi açtın hileyi npcleri kesmeye başladın oto toplama ile yavaş yang toplar hızlı gidiyorsun zaten toplanmıyor bende ne yaptım yatırdım 5tl aldım 3.el yere yang düşmeden envantere geliyor günde 50m çok rahat kasıyorum benden fazla kasan varsa ticaret yapıp markette satanlardır :d
Bilgi içinn teşekkürlerrhocam trdeki metinlerden bildiğim kadarıyla iyi bir şey düşmüyor gibi bildiğin var ise anlatır mısın stone bot kasarım belki
20 client sürekli farklı hesap açacaksın gameforge'dan söyle diyeyim bir client açtın girdin oyuna sonra gameforge'dan çıkıyorsun baska hesaba geçip bir client daha açıyorsun böyle tekrarlıyorsun.hocam ben 1-1.5 ay kullanmıştım ezmt2'yi on numara hile eğer detect değilse ayarlardan yakında oyuncu varsa kapatı seçersin çok güzel bir şekilde kasar
onun dışında 20 client nasıl açılıyor pek bilmiyorum aydınlatan olabilirse kendi pcmden de açabilirim